Tempah Header Dengan Sheeda Ucu

Okay teringin nak ada blog dengan header comel comel pulak. Gigih nya daku menukar theme , susah nya nak dapat theme yang menepati citarasa. Jika korang terasa nak tempah header harga serendah RM30 boleh lah hubungi Cik Sheeda Ucu ni. Blog dan facebook nya di hack baru baru ini. Kesian dia , jadi korang tak dapat lah nak tengok contoh. Cik sheeda ni baik orang nya boleh lah kautim nanti ya .. ok pergi tempah header raya laju laju .. 🙂

puan bee header 1

Saya suka header ni .. kena sangat dengan lambang ” BEE ” dan tagline tu. Maaf lah saya tak pernah kekal dengan tagline. Hadoi .. harap kali ini , di bulan ramadan yang mulia ini. Blog ini akan kekal begini dan juga di harapkan blog kembali pulih.

Sebelum ni masaalah gambar tak keluar di mana-mana meda social jenuh lah daku betulkan. Rupa nya di sebabkan theme nya saja. Alahai. Tukar theme terus elok. Tak cantik lah kan bila share artikel tapi gambar tak keluar.

P/S : Apa pun dik sheeda , terima kasih sebab design cantik cantik untuk akak. Jangan risau akak puashati. Haha akak ni ada masaalah tak reti puji orang.

NAK TEMPAH ADD Facebook : Sheeda Ucu

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

3 Comments:

  1. memang sedondon dengan nama blog. nice 🙂

  2. nampak simple dan feminim

  3. Cantik header baru dari sheda ucu nie..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *