Telekung Comel Untuk Una Dan Kakak

Baru sambar 2 pasang telekung budak-budak yang sangat comel dari blogshop mamakembar 3 kelmarin , tak ingat tarikhnya sebab dah lama pun beli. Sebenarnya serba salah nak buat entri ni karang orang kata menunjuk pulak. Tapi niat sekadar nak berceloteh dan secara langsung tolong promot bisnes kawan-kawan blogger sahaja.

Telekung Budak ComelGambar dari kedai telekung – SINI   nak beli boleh email tuan punya kedai , RM35 saja .. cute sangat ..

Saya beli warna oren untuk una dan biru untuk kakak , walaupun kakak dah ada telekung nya sendiri , tapi saya tahu anak-anak saya ni , karang ada yang tarik muncung sepanjang trek kereta api tu , rimas tengok .. so layan beli 2 pasang , tup tup si laila bee pun nak juga… padahal si laila ni bukan bebenor nak sembahyang nya pun.

Lain kali ibu beli lah baby , bankrap ibu ni …

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

26 thoughts on “Telekung Comel Untuk Una Dan Kakak

  1. cantik jgk design nya… warna warni… Alya punya zie jahit sendiri saja, kaler putih saja.. nanti nk try jahit kaler warna warni mcm ni la kt Alya……

  2. Haaa. belikan untuk semua. Biar bersemangat sikit nak sembahyang. Ada la galakan untuk mereka jgn bg alasan tak nak sembahyang sbb tak de telekung lawa lak. Maknya yg kena nanti

  3. Salam Bee,

    Baguslah kecik2 dah ajar anak sembahyang.
    pssttt!!! Mak Mertua cakap, tak elok cakap bankrap sebab nanti betul2 bankrap, kata2 tu kan 1 doa heheee

      1. maybe tuan kedai tu nk habiskan stok kot..sebab masa pergi tu stok dah tak banyak…skrg ni tak tahu la..sebab beli dulu tahun lepas…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *