Telekung Comel Untuk Una Dan Kakak

Share

Baru sambar 2 pasang telekung budak-budak yang sangat comel dari blogshop mamakembar 3 kelmarin , tak ingat tarikhnya sebab dah lama pun beli. Sebenarnya serba salah nak buat entri ni karang orang kata menunjuk pulak. Tapi niat sekadar nak berceloteh dan secara langsung tolong promot bisnes kawan-kawan blogger sahaja.

Telekung Budak ComelGambar dari kedai telekung – SINI Β  nak beli boleh email tuan punya kedai , RM35 saja .. cute sangat ..

Saya beli warna oren untuk una dan biru untuk kakak , walaupun kakak dah ada telekung nya sendiri , tapi saya tahu anak-anak saya ni , karang ada yang tarik muncung sepanjang trek kereta api tu , rimas tengok .. so layan beli 2 pasang , tup tup si laila bee pun nak juga… padahal si laila ni bukan bebenor nak sembahyang nya pun.

Lain kali ibu beli lah baby , bankrap ibu ni …

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

26 Comments:

  1. comelnya..klu aiman tu girl mmg kutu dh rembat,baru le semangat nak ajar anak solat.hehe..

  2. Wan cantik warna pink lagi. πŸ™‚

  3. Izzuddin Fauzi

    Peh… Comel telekung nie… Nak belikan untuk tunang den πŸ˜€ Hehehe ;D

  4. mmg cute sesangat….harap2 suatu hari nanti dapat lah cucu pompuan…anak teruna belaka…aamiinn

  5. mmg comel..kaler pink lagi tu..

  6. cantik jgk design nya… warna warni… Alya punya zie jahit sendiri saja, kaler putih saja.. nanti nk try jahit kaler warna warni mcm ni la kt Alya……

  7. selain pink ade kaler len ker??huhu

  8. Haaa. belikan untuk semua. Biar bersemangat sikit nak sembahyang. Ada la galakan untuk mereka jgn bg alasan tak nak sembahyang sbb tak de telekung lawa lak. Maknya yg kena nanti

  9. ala laila bee tak dapat ke…nk tengok gambar laila bee pakai telekung…hehe…

  10. hoho..comel. comel..

  11. ala…cute nya…hehe….bagus PB….ajar anak2 dari kecil kan..hehe.. πŸ™‚

  12. Salam Bee,

    Baguslah kecik2 dah ajar anak sembahyang.
    pssttt!!! Mak Mertua cakap, tak elok cakap bankrap sebab nanti betul2 bankrap, kata2 tu kan 1 doa heheee

  13. untung la dpt wat post macam ni, bila la turn sy .

  14. ala comelnyee telekung pink πŸ˜‰

    rajin2 solat ye kakak n una… πŸ˜‰

  15. Alahai cantiknya, sesuai untuk gegirl,telekung cantik jadi motivasi pada anak2 nak solat kan bee..

  16. bagus tu baby laila nak juga tudung, training dari kecik2.

  17. comel je kan…Ira pun ada..tapi warna hijau…tp kat sini murah je….RM23.oo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *