Teduhan Kasih Adaptasi Novel akan datang di TV3

Drama Teduhan Kasih yang telah di adaptasi dari novel akan menyusul di kaca tv anda iaitu TV3 pada setiap isnin hingga khamis jam 7.00 malam bagi menggantikan drama Sedetik Cinta.

( Sinopsis Novel ) Teduhan Kasihdrama Teduhan_Kasih adaptasi novel

Iffa mendirikan rumahtangga bersama Ryzal, namun rumahtangganya dilanda badai. Kehadiran Ayu, yang juga merupakan sahabat baik Iffa telah menjadi punca Ryzal menceraikan Iffa yang sedang berbadan dua.Kehidupan Iffa dikusutkan lagi dengan karenah ibu tirinya. Iffa merupakan anak hasil perkahwinan kedua ayahnya.

Setelah diceraikan oleh Ryzal, Iffa telah tinggal di rumah ibu tirinya. Bermula la pelbagai kejadian dan cerita yang semakin membuatkan Iffa dalam tekanan. Ketika Iffa sedang menahan sakit ketika hendak bersalin telah mempertemukannya dengan Ehsan.

Ehsan, seorang lelaki yang tampan, kaya dan berjawatang tinggi di sebuah syarikat. Seorang lelaki yang sentiasa dikelilingi wanita cantik dan kehidupan yang sangat bebas tetapi jiwanya kosong. Bermula dengan pertemuannya dengan Iffa telah merubah keseluruhan kehidupannya.

OST drama Teduhan Kasih bertajuk Hanya Aku – nyanyian Hyper Act.

Pelakon-Pelakon Drama Teduhan Kasih Antara 5 Calon Pelakon Terbaik dan Popular Dalam Anugerah Bintang Popular Berita Harian.

  • ADI PUTRA – Pelakon TV Lelaki Popular, Pelakon Filem Lelaki Popular, Artis Lelaki Stailo, Gandingan di Layar Serasi bersama Nora Danish
  • SHAH ISKANDAR – Artis Baru Lelaki Popular
  • NABILA HUDA – Pelakon TV Wanita Popular

Tengok gambar-gambar menarik di sini– > https://www.facebook.com/TeduhanKasih

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

9 Comments:

  1. Pingback: Ost Drama : Teduhan Kasih Hyper Act & Bonus! Petikan Novel Akhir Teduhan Kasih | ~ Ini lah FaMiLi @ Puanbee.com ~

  2. Biasanya film2 yang diadaptasi dari novel tu bagus2.. patut tuk di tonton 🙂

  3. Sedap jer citer ni..hehe

  4. Cerita drama baru nie, macam best jer

  5. tak sabar nak tgk drama ni…novel pun dah baca..

  6. wahh mcm menarik je citer ni

  7. owh..drama baru lagi.. selamat menonton.. hehe

  8. cerita baru ..mesti hot macam cerita setia hujung nyawa..hehe

  9. saya tak berapa minat lah genre macam ni,kenapa lah diorang tak adaptasikan novel seram ke…pengembaraan ke..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *