page G+ puanbee.com

Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com

Sejak saya buat entri G+ yang bertajuk Follower Widget Akan Di Mansuhkan Ganti Dengan Google + banyak soalan yang saya dapat melalui email , komen dan juga facebook , dan juga melalui page G+ saya sendiri , ramai yang masih tak tahu .. hahaha saya pun sama juga masih mencari arah , haluan untuk berkomunikasi di G+.

page G+ puanbee.com
page G+ puanbee.com

Antara soalan yang biasa di tanya :

  1. Macam mana nak buat G+ Page ?
  2. Macam mana nak buh gambar profile ?
  3. Macam mana nak letak kan widget G+ di blog ?

ok malam ni tak larat pula nak buat entri , esok saya jawab semua boleh ? letih betul lah jogging petang tadi … korang layan lah gambar tu dulu , saja nak kasi korang up sikit gelora untuk ber G+ dengan saya nanti. Cantik di profile boleh letak gambar yang di panggil Scrap Book.(kalau tak silap lah)

p/s : jogging kemas dapur 🙂

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

12 thoughts to “Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *