Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com

Sejak saya buat entri G+ yang bertajuk Follower Widget Akan Di Mansuhkan Ganti Dengan Google + banyak soalan yang saya dapat melalui email , komen dan juga facebook , dan juga melalui page G+ saya sendiri , ramai yang masih tak tahu .. hahaha saya pun sama juga masih mencari arah , haluan untuk berkomunikasi di G+.

page G+ puanbee.com
page G+ puanbee.com

Antara soalan yang biasa di tanya :

  1. Macam mana nak buat G+ Page ?
  2. Macam mana nak buh gambar profile ?
  3. Macam mana nak letak kan widget G+ di blog ?

ok malam ni tak larat pula nak buat entri , esok saya jawab semua boleh ? letih betul lah jogging petang tadi … korang layan lah gambar tu dulu , saja nak kasi korang up sikit gelora untuk ber G+ dengan saya nanti. Cantik di profile boleh letak gambar yang di panggil Scrap Book.(kalau tak silap lah)

p/s : jogging kemas dapur 🙂

Please follow and like us:
follow subscribe - Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com0

12 Comments

  • Ummi Hanie

    07/12/2011 at 10:45 AM Reply

    dh bce,dh bce … 😉

    rjin jogging dapo

    jom ber g+ ramai2 … 😉

  • […] + dan page google + (susahnya nak taip Google+ ni kan ? patut buh nama best sikit hehehe ) INFO : Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com Follower Widget Akan Di Mansuhkan Ganti Dengan Google […]

  • Budak Nakal

    29/11/2011 at 9:08 AM Reply

    bsmangat ye akak ^ ^

    • puanbee

      29/11/2011 at 11:49 AM Reply

      wahaha biasa lah akk nih .. memang selalu bersemangat , cehwahhaaa

  • akubiomed

    26/11/2011 at 11:24 PM Reply

    Pandai Puan Bee pancing. 🙂

    • puanbee

      27/11/2011 at 10:53 AM Reply

      haha pastu ramai dah yg join , baru ada kawan ..

  • puan kutu

    26/11/2011 at 2:34 PM Reply

    buat akaun tp tak tu apa benda.memang jahil sgt2..

    • puanbee

      26/11/2011 at 3:28 PM Reply

      haa bee suka testing2 ni .. pengikut google + tu dah nak dekat sama dgn fan page bee .. apa daa~

  • Gen2Merah

    26/11/2011 at 9:52 AM Reply

    wahhhh, tak sabar nak berguru dengan puanbee pasal google+ ni….. terima kasih puanbee

    • puanbee

      26/11/2011 at 11:50 AM Reply

      wahah tk de guru apa pun saya sendiri masih baru dan belajar ..

  • syamila

    25/11/2011 at 11:55 PM Reply

    hmmm…baru nampak widget G+

    • puanbee

      26/11/2011 at 11:53 AM Reply

      line ke kak ? salahkan line lagi hikss

Post a Comment