Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com

Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Sejak saya buat entri G+ yang bertajuk Follower Widget Akan Di Mansuhkan Ganti Dengan Google + banyak soalan yang saya dapat melalui email , komen dan juga facebook , dan juga melalui page G+ saya sendiri , ramai yang masih tak tahu .. hahaha saya pun sama juga masih mencari arah , haluan untuk berkomunikasi di G+.

page G+ puanbee.com
page G+ puanbee.com

Antara soalan yang biasa di tanya :

  1. Macam mana nak buat G+ Page ?
  2. Macam mana nak buh gambar profile ?
  3. Macam mana nak letak kan widget G+ di blog ?

ok malam ni tak larat pula nak buat entri , esok saya jawab semua boleh ? letih betul lah jogging petang tadi … korang layan lah gambar tu dulu , saja nak kasi korang up sikit gelora untuk ber G+ dengan saya nanti. Cantik di profile boleh letak gambar yang di panggil Scrap Book.(kalau tak silap lah)

p/s : jogging kemas dapur 🙂

Comments

  1. dh bce,dh bce … 😉

    rjin jogging dapo

    jom ber g+ ramai2 … 😉

  2. Budak Nakal :

    bsmangat ye akak ^ ^

  3. Pandai Puan Bee pancing. 🙂

  4. puan kutu :

    buat akaun tp tak tu apa benda.memang jahil sgt2..

  5. wahhhh, tak sabar nak berguru dengan puanbee pasal google+ ni….. terima kasih puanbee

  6. hmmm…baru nampak widget G+

Trackbacks

  1. […] + dan page google + (susahnya nak taip Google+ ni kan ? patut buh nama best sikit hehehe ) INFO : Tayang Bentuk Page G+ Puanbee.com Follower Widget Akan Di Mansuhkan Ganti Dengan Google […]

Speak Your Mind

*