Tarikh Upsr 2016 dan Jadual waktu peperiksaan.

Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Berikut adalah tarikh UPSR 2016 dan jadual waktu peperiksaan UPSR mengikut kategori. Kepada ibu bapa yang anak nya akan menduduki peperiksaan UPSR 2016 mohon kurangkan sikit rasa gemuruh tu. Tak lama lagi dah.. parents kena lah cool dari anak – anak kan ? Doakan anak saya Nurul Aliya Shakira berjaya menduduki peperiksaan 2016 pada tahun 2016 ini. Apa pun keputusan redha. Eh belum lagi nak exam dan ada ucapan. Heh heh … Apa pun terima kasih banyak di ucapkan kepada Encik Samsudin kerana meng upload jadual periksa ini di laman Scribd nya. Baru lah saya dapat tengok dan share.

genius

Tarikh peperiksaan UPSR : 4 September 2016

Jadual Waktu UPSR 2016 – Calon Biasa

 

Jadual Waktu Upsr 2016 Cbk A

Jadual Waktu Upsr 2016 Cbk b 

Speak Your Mind

*