Taman KLCC : Cari budak nakal

Foto menarik bagi saya kali ini  bila dapat bersama anak-anak meluangkan masa mandi mana di Taman Klcc .. Nanti update lagi … update ringkas je , nak pergi open house pulak..  Hari ni hari sabtu , korang yang dekat-dekat boleh lah ke sana.. boleh tahan lah tempatnya .. anak-anak mandi tak henggat …

Cuba cari budak nakal di mana ?

mandi manda di taman klcc

Taraa ….

mandi di taman klcc

Main-main punya budak 😛

Pesanan : Buat guruku tengok fb banyak gambar di upload dan tag 🙂

puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

26 thoughts to “Taman KLCC : Cari budak nakal”

  1. taman KLCC…ada kenangan yg tk dapt dilupakan…ahmad pakai tuala je naik Suria…hahahaha….sebabnye lps mandi..elok je pakai baju blh dia terjun balik dalam kolam…dahle ummi tk bwk baju lebih…sbb tak plan pun nk pi situ….

  2. Salam,

    Biasa kalau lalu sini mesti anak2 nak mandi, tapi selalunya tak bawa baju hehee, next time kena bg gak ler diorg berkubang kat sini, free hahahaha.

    Bee maaf ye nak tegur sikit, gambar yang bee amik ok, cuma kena lebih fokus ke anak, dan tang editing tu macam terlebih contra tak best jugak, erkkk tak tau bee faham ke tak komen akak ni heheee, takoe slow2, akak pun masih dalam proses belajar, sama2 kita belajar…yeayy 🙂

Leave a Reply to Jebeng Otai™ Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *