Taman KLCC : Cari budak nakal

Foto menarik bagi saya kali ini  bila dapat bersama anak-anak meluangkan masa mandi mana di Taman Klcc .. Nanti update lagi … update ringkas je , nak pergi open house pulak..  Hari ni hari sabtu , korang yang dekat-dekat boleh lah ke sana.. boleh tahan lah tempatnya .. anak-anak mandi tak henggat …

Cuba cari budak nakal di mana ?

mandi manda di taman klcc

Taraa ….

mandi di taman klcc

Main-main punya budak 😛

Pesanan : Buat guruku tengok fb banyak gambar di upload dan tag 🙂

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

26 Comments:

  1. mmg rami budk nakal tu heheee

  2. Hahaha..anak puanbee memang suka giler main air kan??kak rumah kak jie, main kolam jugak..kat sini kolam lagi..suka tengok diroang gembira..hehe

  3. ingatkan cari koz tadi hihi:D

  4. best ooo jalan jalan

  5. Bestnya! Memang la kalau budak-budak namanya, pantang tengok kolam/sungai/laut….

  6. main cak2 baby laila. wah ada komen membina dr pakar DLSR.(dapat juga cedok ilmu, thanks)

  7. Rasanya dah bertahun2 tak bawa anak + anak sedara ke KLCC
    mandi manda kat situ.. Asik sampai jer chopping jer.. hik3

  8. memang menyeronokkan mandi begini apatahlagi dengan anak-anak~

  9. Tempat main air KLCC ini macam wajib bawak anak beriadah je. Bila lah agaknya saya boleh bawak anak saya tu main-main air kat sini. Huhuhu

  10. seronoknya bercuti 😀 teringin pulak nak berjalan2 bersama famili

  11. Dekat sesangat! Dr rumah pun nmpk klcc. Tapi dh lama x pergi sana. Hihihihi… Leh la suggest kt hubby

  12. Klau dekat nak jugak pergi ke sana.

  13. taman KLCC…ada kenangan yg tk dapt dilupakan…ahmad pakai tuala je naik Suria…hahahaha….sebabnye lps mandi..elok je pakai baju blh dia terjun balik dalam kolam…dahle ummi tk bwk baju lebih…sbb tak plan pun nk pi situ….

  14. hari sabtu pasti ramai org di KLCC kan.

  15. Emm untung la dapat bercuti bersama keluarga..mesti meriah hari sabtu puanbee….hehehe

  16. Wah ada program mandi manda di rtaman KLCC. 🙂

  17. Budak2 memang suka main air .. =)

  18. Owh test camera rupanya hehehe..

  19. Salam,

    Biasa kalau lalu sini mesti anak2 nak mandi, tapi selalunya tak bawa baju hehee, next time kena bg gak ler diorg berkubang kat sini, free hahahaha.

    Bee maaf ye nak tegur sikit, gambar yang bee amik ok, cuma kena lebih fokus ke anak, dan tang editing tu macam terlebih contra tak best jugak, erkkk tak tau bee faham ke tak komen akak ni heheee, takoe slow2, akak pun masih dalam proses belajar, sama2 kita belajar…yeayy 🙂

  20. lama dah anak2 nk mandi kat kolam di situ tp setiap kali pegi klcc mesti tak bawa baju mandi.

  21. dah komen kat FB.. nanti check ye. hehehe

Leave a Reply to yanmie Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *