Taman KLCC : Cari budak nakal

Foto menarik bagi saya kali ini  bila dapat bersama anak-anak meluangkan masa mandi mana di Taman Klcc .. Nanti update lagi … update ringkas je , nak pergi open house pulak..  Hari ni hari sabtu , korang yang dekat-dekat boleh lah ke sana.. boleh tahan lah tempatnya .. anak-anak mandi tak henggat …

Cuba cari budak nakal di mana ?

mandi manda di taman klcc

Taraa ….

mandi di taman klcc

Main-main punya budak 😛

Pesanan : Buat guruku tengok fb banyak gambar di upload dan tag 🙂

About puanbee

Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.
This entry was posted in By Puanbee and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

26 Responses to Taman KLCC : Cari budak nakal

  1. hero says:

    mmg rami budk nakal tu heheee

  2. Hafizul says:

    Hahaha..anak puanbee memang suka giler main air kan??kak rumah kak jie, main kolam jugak..kat sini kolam lagi..suka tengok diroang gembira..hehe

  3. kozumi_ro says:

    ingatkan cari koz tadi hihi:D

  4. Juan says:

    best ooo jalan jalan

  5. Qaseh Gifts says:

    Bestnya! Memang la kalau budak-budak namanya, pantang tengok kolam/sungai/laut….

  6. Denaihati says:

    main cak2 baby laila. wah ada komen membina dr pakar DLSR.(dapat juga cedok ilmu, thanks)

  7. nurmisnan says:

    Rasanya dah bertahun2 tak bawa anak + anak sedara ke KLCC
    mandi manda kat situ.. Asik sampai jer chopping jer.. hik3

  8. donnyien says:

    memang menyeronokkan mandi begini apatahlagi dengan anak-anak~

  9. Mummy Akmar says:

    Tempat main air KLCC ini macam wajib bawak anak beriadah je. Bila lah agaknya saya boleh bawak anak saya tu main-main air kat sini. Huhuhu

  10. spudin says:

    seronoknya bercuti 😀 teringin pulak nak berjalan2 bersama famili

  11. Mama adam says:

    Dekat sesangat! Dr rumah pun nmpk klcc. Tapi dh lama x pergi sana. Hihihihi… Leh la suggest kt hubby

  12. hatiputera says:

    Klau dekat nak jugak pergi ke sana.

  13. syamila says:

    taman KLCC…ada kenangan yg tk dapt dilupakan…ahmad pakai tuala je naik Suria…hahahaha….sebabnye lps mandi..elok je pakai baju blh dia terjun balik dalam kolam…dahle ummi tk bwk baju lebih…sbb tak plan pun nk pi situ….

  14. muazfaris says:

    hari sabtu pasti ramai org di KLCC kan.

  15. Hafizul says:

    Emm untung la dapat bercuti bersama keluarga..mesti meriah hari sabtu puanbee….hehehe

  16. akubiomed says:

    Wah ada program mandi manda di rtaman KLCC. 🙂

  17. anastasyea says:

    Budak2 memang suka main air .. =)

  18. azmanisma says:

    Owh test camera rupanya hehehe..

  19. yanmie says:

    Salam,

    Biasa kalau lalu sini mesti anak2 nak mandi, tapi selalunya tak bawa baju hehee, next time kena bg gak ler diorg berkubang kat sini, free hahahaha.

    Bee maaf ye nak tegur sikit, gambar yang bee amik ok, cuma kena lebih fokus ke anak, dan tang editing tu macam terlebih contra tak best jugak, erkkk tak tau bee faham ke tak komen akak ni heheee, takoe slow2, akak pun masih dalam proses belajar, sama2 kita belajar…yeayy 🙂

    <