Takut

Mula-mula takut , tapi lama-lama laila dah biasa dengan orang ni .. hari-hari jumpa di depan pagar sekolah kakak .. Hari-hari sembang .. kebanyakkan pasal laila lah ..

bergambar dengan model

Tapi sampai sekarang .. saya tak tanya nama dia , status dia .. dan nak panggil dia apa..saya takut dia kecik hati .. memang tak pandai nak bersikap selamber bila berkenaan dengan hati orang ni.. Lain lah kalau kita jenis hati kering , cakap/buat ikut sedap hati je…

kenapa ? tengok sendiri …

Foto : Dari iPhone4s , cantik kan ? tk perlu DSLR dah ..

News Reporter
Untuk review produk wanita , barangan berkaitan anak-anak , makanan , homestay dan lain-lain boleh hubungi puanbee di whatsapp : 011-32095406.

22 thoughts on “Takut

  1. jaga jaga akak..huhu
    diorang ni tak boleh hentam sangat, nanti jadi lain pula jadinya..hehe
    kan akak gambar D

  2. tak berapa faham sgt apa yg tertulis di fb dengan entri ini.apa pun klu kutu pun takkan tanya,nti terasa plak.dh mmg pelik benar.keke..

    mujur juga si laila bee tu tak celupar mulutnya.klu dpt ke aiman tak tahulah.haha..

  3. oo..dah bace komen2 ni baru clear… idak tu terpelik le juge kenape mekap lagu tu… takot lak nengoknyee… gothic ke ape ke… apepun, berhati2 je kan… same je dgn nis, xreti nk tanye2 org lebih2 takot kecik ati, tp kalo org kecikkan ati kite, xreti nk balas pulok

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *