Tak Puas Hati Beb

Share

Laila dengan ragam ke anak-anak kan dia apabila jumpa budak yang lebih kecil dari umur dia. Tak puas hati dua puluh pat jam.

cemburu di antara anak-anak

Rindu pula dekat budak tembam tu .. Nurul Iman

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

20 Comments:

  1. haha jelas kelihatan tahap kejelesen dia yg tggi.ibu ayah tak boleh bg adk lg nie.hikhik..

  2. jeles… jeles… jelesss ! hehehhe :p

    biase laa… karenah budak2 kecik yg masih belum sedia nak beradik

  3. haha..laila jeles meles la tu..dah tu duk main tiup apa tu?sedap posing ho..haha

  4. Terus tarik muka macam tu. Hehe.. Siap berpeluk tubuh tanda protes agaknya tu kan kak

  5. jealous yer…nanti dah sekolah ok le tu.

  6. amboi garangnya muka.. mungkin dia nak adik lagi kot..senang sikit nak belasah lepas ni..haha

  7. hehe, memang muka tak puas hati..

  8. Nampak sgt tak puas hati tu…alahai laila…dah ada adik nanti ok la tu…

  9. Haha.. Muka tak puas hati!

  10. Macam manalah jika Laila ada Adik nanti kan Akak heheh!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *