Tak ada masa untuk mencuci ? Ini berita gembira untuk mereka yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

MAMA WOSH – Menyediakan perkhidmatan (Dry Cleaning & Delivery ) untuk kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.

MAMA WOSH mencuci pakaian harian seperti t-shirt , stokin , seluar dan lain lain pakaian anda . Bukan sahaja terhad kepada pakaian malahan juga boleh mencuci barangan kelengkapan rumah lain seperti selimut , tuala , cadar , sarung kerusi , lapik meja dan lain lain barangan berkaitan kain. Selepas pakaian / barangan anda di cuci MAMA WOSH akan melipat pakaian anda dengan penuh kasih sayang.

Anda juga boleh meminta MAMA WOSH menggunakan pencuci organik jika anda alergik terhadap sabun pencuci biasa. Mama WOSH juga menawarkan perkhidmatan mencuci kotoran degil dengan tangan. Cucian tangan untuk memastikan kotoran degil yang melekat hilang tanpa merosakkan pakaian anda. MAMA WOSH menggunakan air jernih & segar dan bahan pencuci mesra alam yang terbaik untuk memastikan pakaian anda berbau segar, kekal cerah dan sentiasa membuat anda kelihatan kemas .

Jika pakaian anda memerlukan cucian kering jangan risau MAMA WOSH ada sediakan DRY Cleaning juga contoh nya cucian untuk jaket dan sut  , rawatan stain removal untuk  pakaian untuk kawasan tertentu juga ada dan akan di lakukan oleh ” angle ” MAMA WOSH.

MAMA WOSH .. Bagaimana dengan langsir ? MAMA WOSH boleh cuci ?

Oh . jangan risau MAMA WOSH boleh cuci langsir juga. Cucian akan di buat sesuai dengan jenis kain langsir. Jika tiada orang hendak turunkan langsir , jangan risau MAMA WOSH ada team untuk pergi turunkan langsir dan bawak ke kedai. Bayaran serendah RM5 sekilo gram. Jangan risau anda tak perlu panjat tangga dan bawa turun langsir yang berat itu . Semuanya di tanggung bereh oleh MAMA WOSH.

5 LANGKAH UNTUK MENGGUNAKAN PERKHIDMATAN MAMA WOSH.

  1. Senang dan mudah dengan tempahan secara online.Boleh buat tempahan online  dari mana-ana jenis peranti laptop / smartphone / tablet dan lain lain. Asalkan ada internet. Mama Wosh ambil tempahan 24 jam / 7 hari tanpa henti. Mudah kan ?
  2. Dalam masa 20 minit team ” angle ” Mama Wosh akan datang ambil pakaian anda. Apa yang di perlukan hanyalah nama , nombor telefon dan email anda.
  3. Tetapkan masa untuk pakain anda di ambil dan serta merta ” angle ” Mama Wosh sampai ke depan pintu rumah / pejabat mahupun hotel ,  anda pilih .
  4. Boleh juga add on servis dry cleaning , add on sabun anti alahan kulit , pelembuat kain khas untuk bayi dan lain lain. Jangan risau MAMA WOSH sangat pakar dalam bidang ini dengan pengalaman hampir 20 tahun.
  5. Selepas barangan di ambil dan di periksa oleh team ” angle “. Mama Wosh akan terus hantar invoice ke peti masuk anda , ia megandungi pautan untuk memudahkan untuk anda membuat bayaran secara online.Jika tiada bank tempatan , bayaran secara tunai (Cash On Delivery )juga di terima. Untuk pelancong misalnya yang tinggal di hotel tinggal saja duit di penyambut tetamu , team Mama Wosh boleh ambil di sana. Semuanya mudah.

MASA PENGHANTARAN MENGIKUT WAKTU ANDA.

Mama Wosh dibuka 7 hari seminggu. Hari kerja 08-22 (8:00-22:00). Pada hujung minggu 09-21 (9 pagi – 9 malam).

Setelah item anda telah di cuci bersih dan kering sempurna , Mama Wosh akan menghubungi anda untuk mengatur slot penghantaran untuk ke kediaman anda.

Penghantaran ke kebanyakan lokasi di Kuala Lumpur dan Petaling Jaya adalah percuma. Dengan sedikit bayaran tambahan sebanyak RM5 atau RM10 kami juga  boleh mengantar  ke kawasan Shah Alam atau Subang Jaya.

HARGA DAN PEMBAYARAN.

Penghantaran dan pengambilan barangan anda adalah percuma . Tetapi Mama Wosh telah menetapkan harga minimum untuk setiap order bagi menampung kos logistik Mama Wosh. Harga yang di tetapkan adalah sebanyak RM25 sahaja.

Jadilah ahli MAMA WOSH dan dapatkan rebet penjiatan sehingga 20% , apa anda tunggu lagi ? dah la murah ada lagi potongan harga.

Anda boleh buat bayaran online atau cash on delivery , tiada masaalah. Semua nya mudah tak perlu fikir lagi. Nak cuci apa ? Mama Wosh ada ..

Kawasan jajahan MAMA WOSH jika anda berada di dalam kawasan ini , anda dapat free pickup dan delivery. Jika tidak. Jangan risau anda hanya perlu membayar RM5 atau RM10 untuk servis penghantaran dan pegambilan bayaran anda. MURAH je kan ?

Kuala Lumpur

  1. Bangsar
  2. Bukit Bintang
  3. Bukit Damansara Height
  4. KLCC
  5. KL Sentral
  6. Mont Kiara
  7. Sentul

Petaling Jaya

  1. Ara Damansara
  2. Bandar Utama
  3. Damansara Perdana
  4. Damansara Utama
  5. Kota Damansara
  6. Mutiara Damansara

Promosi send gift untuk rakan anda dan anda serta rakan anda akan mendapat rebet RM15 di dalam bil akan datang . Nak ? apa tunggu lagi ?

Klik link website MAMA WOSH di bawah sekarang.

<<< MAMA WOSH WEBSITE >>>

Alamat dan Nombor Telefon 

Mama Wosh (Malaysia) Sdn. Bhd.

No 8, First Avenue,

Bandar Utama,

47800 Petaling Jaya, Selangor

Mobile: +60 17 370 1074

 

5 thoughts on “Tak ada masa untuk mencuci ? Ini berita gembira untuk mereka yang tinggal di kawasan Kuala Lumpur dan Petaling Jaya.”

  1. Hihi Ibu Zaid,

    Kadang2 bukan malas, tapi pi kerja pkl 7, balik keje pkl 8. Nak start kereta pi dobi dah x larat. Nak sidai kt rumah, berbau. Sabtu Ahad, nak pi beli barang rumah plak. Adeh, bole pengsan.

    Ramai pi dobi sbb drier tu. Senang, baju mcm dah kena gosok. Cuma nak menunggu tercatuk kt dobi tu yg x best.

    Jd ada servis gini, mmg tolong sgt org2 duk KL ni

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *