Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara.

Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah..

Juara masterchef selebriti malaysia

Sekalung tahniah buat Dato’ Fazley Yaakob

Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley

Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap tahniah.. dasyat juga dia masak.. itik yekk .. hehehe ..

Masa di umumkan Dato’ Fazley , saya sebak juga sikit , sebab terbayang-bayang satu part Dato’ Fazley berlari – lari dari dapur ke bahagian masak , lepas tu terduduk sebab penat sangat  ..punyalah sedih time tu .. aisyehh ..

Ni lah orang pompuan… semua nak sedih..

Tahniah sekali lagi di ucapkan pada Dato’Fazley .. tak di lupakan kepada semua peserta lain.. best juga tengok gelagat memasing memasak..

Contest kita apa cer ? — link

(Visited 7 times, 1 visits today)

29 Comments

  1. kagum benar dengan kegigihan Dato Fazley .. saya kagum dengan dia kerana dia juga penceramah motivasi keminatan saya. Nampaknya motivasi beliau bukan sekadar kata – ada buktinya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>