Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara.

Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah..

Juara masterchef selebriti malaysia

Sekalung tahniah buat Dato’ Fazley Yaakob

Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley

Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap tahniah.. dasyat juga dia masak.. itik yekk .. hehehe ..

Masa di umumkan Dato’ Fazley , saya sebak juga sikit , sebab terbayang-bayang satu part Dato’ Fazley berlari – lari dari dapur ke bahagian masak , lepas tu terduduk sebab penat sangat  ..punyalah sedih time tu .. aisyehh ..

Ni lah orang pompuan… semua nak sedih..

Tahniah sekali lagi di ucapkan pada Dato’Fazley .. tak di lupakan kepada semua peserta lain.. best juga tengok gelagat memasing memasak..

Contest kita apa cer ? — link

(Visited 3 times, 1 visits today)
About puanbee

Seorang anak , isteri dan ibu. Mempunyai 4 orang cahaya mata. Berumur 30-an , Suri rumah sepenuh masa tetapi mempunyai perniagaan online. Segala terguran dan komen boleh terus hubungi admin melalui EMAIL.

Comments

  1. kagum benar dengan kegigihan Dato Fazley .. saya kagum dengan dia kerana dia juga penceramah motivasi keminatan saya. Nampaknya motivasi beliau bukan sekadar kata – ada buktinya!

  2. ala..angah tak menag ke???tak apa la..tahniah buat dato fazley…

  3. Kemenangan Dato’ Fazley sudah dijangka. Tanniah. :-)

  4. Ini membangkitkan semangat saya untuk memasak. Haha. 😀 Maleh la, biar isteri masak je lah.

  5. tahniah dato :)

  6. Memang nak Angah & dato fazley masuk akhir dan tak kisah sape yg menang lepas tu sbb suke both…best best! :)

  7. sy memg jangka Dato’ Fazley menang…

  8. suke la dia menang bee…. rezeki yayasan jantung la RM57.5K tu.
    alhamdulillah

  9. tahniah tahniah tahniah buat dato fazley

  10. Tahniah untuk dato fazley. Seperti yg ramai jangka dia akan menang

  11. tahniah kepada beliau…

  12. Tahniah buat Dato’ Fazley!

Speak Your Mind

*