Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara.

Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah..

Juara masterchef selebriti malaysia

Sekalung tahniah buat Dato’ Fazley Yaakob

Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley

Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap tahniah.. dasyat juga dia masak.. itik yekk .. hehehe ..

Masa di umumkan Dato’ Fazley , saya sebak juga sikit , sebab terbayang-bayang satu part Dato’ Fazley berlari – lari dari dapur ke bahagian masak , lepas tu terduduk sebab penat sangat  ..punyalah sedih time tu .. aisyehh ..

Ni lah orang pompuan… semua nak sedih..

Tahniah sekali lagi di ucapkan pada Dato’Fazley .. tak di lupakan kepada semua peserta lain.. best juga tengok gelagat memasing memasak..

Contest kita apa cer ? — link

Please follow and like us:
200

puanbee

Penafian : Ini adalah blog peribadi . Selain di nyatakan sumber image dan video adalah hak milik penulis. Penulis tidak akan bertanggngjawap jika terdapat kerosakan / kesan sampingan jika menggunakan info di dalam blog ini. Anda perlu berjumpa dengan pakar bertauliah terlebih dahulu. Admin juga tidak akan bertanggungjawap jika kesan pemakaian / penggunaan anda tidak sama seperti perkongsian review/pengalaman admin sendiri. Admin juga tidak akan bertanggungjawa atas semua komentar yang di tinggalkan di blog ini. Pembaca / komentar harus bertanggungjawap ke atas perbuatan atau penerimaan di atas pembacaan di blog ini.

Admin megucapkan ribuan terima kasih kerana singgah meluangkan masa membaca di sini. Semoga sihat dan ceria selalu :)

30 Comments:

  1. Pingback: Izyan Juara Masterchef malaysia musim ke 2

  2. kagum benar dengan kegigihan Dato Fazley .. saya kagum dengan dia kerana dia juga penceramah motivasi keminatan saya. Nampaknya motivasi beliau bukan sekadar kata – ada buktinya!

  3. ala..angah tak menag ke???tak apa la..tahniah buat dato fazley…

  4. Saya telah membaca post ini.

  5. Kemenangan Dato’ Fazley sudah dijangka. Tanniah. 🙂

  6. Ini membangkitkan semangat saya untuk memasak. Haha. 😀 Maleh la, biar isteri masak je lah.

  7. Saya telah membaca post ini.

  8. tahniah dato 🙂

  9. Memang nak Angah & dato fazley masuk akhir dan tak kisah sape yg menang lepas tu sbb suke both…best best! 🙂

  10. sy memg jangka Dato’ Fazley menang…

  11. Saya telah membaca post ini.

  12. suke la dia menang bee…. rezeki yayasan jantung la RM57.5K tu.
    alhamdulillah

  13. Saya telah membaca post ini.

  14. Saya telah membaca post ini.

  15. tahniah tahniah tahniah buat dato fazley

  16. Tahniah untuk dato fazley. Seperti yg ramai jangka dia akan menang

  17. tahniah kepada beliau…

  18. Tahniah buat Dato’ Fazley!

  19. Saya telah membaca post ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *