Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

17/07/2012 | By puanbee | Filed in: Nukilan.

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara.

Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah..

Juara masterchef selebriti malaysia

Sekalung tahniah buat Dato’ Fazley Yaakob

Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley

Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap tahniah.. dasyat juga dia masak.. itik yekk .. hehehe ..

Masa di umumkan Dato’ Fazley , saya sebak juga sikit , sebab terbayang-bayang satu part Dato’ Fazley berlari – lari dari dapur ke bahagian masak , lepas tu terduduk sebab penat sangat  ..punyalah sedih time tu .. aisyehh ..

Ni lah orang pompuan… semua nak sedih..

Tahniah sekali lagi di ucapkan pada Dato’Fazley .. tak di lupakan kepada semua peserta lain.. best juga tengok gelagat memasing memasak..

Contest kita apa cer ? — link

Related Post


Tags: , , , , ,

30 comments on “Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

  1. […] sedang menonton chef jemputan merasa hidangan yang di sediakan oleh chef baru di dalam rancangan Masterchef Malaysia 2 […]

  2. iAwani says:

    kagum benar dengan kegigihan Dato Fazley .. saya kagum dengan dia kerana dia juga penceramah motivasi keminatan saya. Nampaknya motivasi beliau bukan sekadar kata – ada buktinya!

  3. Hafizul says:

    ala..angah tak menag ke???tak apa la..tahniah buat dato fazley…

  4. Hafizul says:

    Saya telah membaca post ini.

  5. akubiomed says:

    Kemenangan Dato’ Fazley sudah dijangka. Tanniah. :-)

  6. amirulfaiz says:

    Ini membangkitkan semangat saya untuk memasak. Haha. 😀 Maleh la, biar isteri masak je lah.

  7. Sara says:

    Saya telah membaca post ini.

  8. Sara says:

    tahniah dato :)

  9. Nadot says:

    Memang nak Angah & dato fazley masuk akhir dan tak kisah sape yg menang lepas tu sbb suke both…best best! :)

  10. PinkUmmi says:

    sy memg jangka Dato’ Fazley menang…

  11. Denaihati says:

    Saya telah membaca post ini.

  12. mama adam says:

    suke la dia menang bee…. rezeki yayasan jantung la RM57.5K tu.
    alhamdulillah

  13. Saya telah membaca post ini.

  14. sweetkurma says:

    Saya telah membaca post ini.

  15. sweetkurma says:

    tahniah tahniah tahniah buat dato fazley

  16. Denaihati says:

    Tahniah untuk dato fazley. Seperti yg ramai jangka dia akan menang

  17. boni kacak says:

    tahniah kepada beliau…

  18. anif says:

    Tahniah buat Dato’ Fazley!

  19. anif says:

    Saya telah membaca post ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *