Tahniah ! Dato’ Fazley Juara Masterchef Selebriti Pertama Di Malaysia

Lega dah habis rancangan Masterchef selebriti pertama di Malaysia ni. Kuss semangat … seakan memahami , kelmarin saya buat entri pasal siapa kah juara dalam rancangan masterchef selebriti akhir ni , ramai yang mengundi Angah dan Dato’ Fazley Yaakob , dan mereka berdua juga lah yang layak berentap merebut gelaran juara. Ramai juga yang mengundi Dato’ Fazley dan memang sah Dato ‘ Fazley menjadi juara.

Korang memang pandai teka-teka kan ? macam ahlil nujum dah..

Juara masterchef selebriti malaysia

Sekalung tahniah buat Dato’ Fazley Yaakob

Sumber gambar : intagram Dato’ Fazley

Memang dah ramai blogger , pengguna facebook , twitter dan isntagram mengucapkan tahniah , tetapi saya nak juga ucap tahniah.. dasyat juga dia masak.. itik yekk .. hehehe ..

Masa di umumkan Dato’ Fazley , saya sebak juga sikit , sebab terbayang-bayang satu part Dato’ Fazley berlari – lari dari dapur ke bahagian masak , lepas tu terduduk sebab penat sangat  ..punyalah sedih time tu .. aisyehh ..

Ni lah orang pompuan… semua nak sedih..

Tahniah sekali lagi di ucapkan pada Dato’Fazley .. tak di lupakan kepada semua peserta lain.. best juga tengok gelagat memasing memasak..

Contest kita apa cer ? — link

Comments

  1. kagum benar dengan kegigihan Dato Fazley .. saya kagum dengan dia kerana dia juga penceramah motivasi keminatan saya. Nampaknya motivasi beliau bukan sekadar kata – ada buktinya!
    iAwani recently posted..Office 2013 Bukan Untuk Windows Xp, VistaMy Profile

  2. ala..angah tak menag ke???tak apa la..tahniah buat dato fazley…
    Hafizul recently posted..Rakan Blogger Baca NiMy Profile

  3. Kemenangan Dato’ Fazley sudah dijangka. Tanniah. :-)
    akubiomed recently posted..Juara MasterChef Selebriti Malaysia 2012My Profile

  4. Ini membangkitkan semangat saya untuk memasak. Haha. :D Maleh la, biar isteri masak je lah.
    amirulfaiz recently posted..$10juta USD untuk GM cropMy Profile

  5. Memang nak Angah & dato fazley masuk akhir dan tak kisah sape yg menang lepas tu sbb suke both…best best! :)
    Nadot recently posted..Hi-Tea di G Tower, Jalan Tun RazakMy Profile

  6. sy memg jangka Dato’ Fazley menang…
    PinkUmmi recently posted..Aktiviti dengan anak anak hari Sabtu….My Profile

  7. suke la dia menang bee…. rezeki yayasan jantung la RM57.5K tu.
    alhamdulillah
    mama adam recently posted..Sight Word Dragon StoryMy Profile

  8. tahniah tahniah tahniah buat dato fazley

  9. Tahniah untuk dato fazley. Seperti yg ramai jangka dia akan menang

  10. tahniah kepada beliau…
    boni kacak recently posted..Tragedi Kaki KebasMy Profile

  11. Tahniah buat Dato’ Fazley!
    anif recently posted..Buat Duit Online: Top 10 Link Referrer Denaihati Mei 2012My Profile

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

Hakcipta Terpelihara · PuanBee.com · Diselia dan diselenggara oleh AI MEDIA NETWORK
%d bloggers like this: