Tahajjud Cinta Online Episod 2

Spread the love

EH ! EH ! dah ada dah episod 2 pulak ni .. saya memang menantikan drama tahajjud cinta sebenarnya , tapi tu lah terlepas tengok .. gigih saya cari link Tahajjud Cinta Online Episod 2 ni. nasib jumpa ekeke… so boleh lah layan selepas ini .. seronok juga ..

Lain-lain Artikle Tahjjud cinta
Lagu tema Tahajjud Cinta dan lirik
Sinopsis tahajjud cinta
Tahajjud cinta online episod 1

Tahajjud Cinta Online Episod 2 – part 1


Tahajjud Cinta Online Episod 2 – part 2

Tahajjud Cinta Online Episod 2 – part 3

Nantilah maraton.. update je dulu ..jom tengok Tahajjud Cinta Online Episod 2 sama-sama lepas tu boleh lah komen-komen juga..

37 thoughts on “Tahajjud Cinta Online Episod 2”

  1. yg 2nd nie pun terlupa nk tgok jugak.nk marathon jugak nti,skang nk tido dulu..br blik keje..

  2. Pingback: Tahajjud Cinta Online - Episod 2 | Slot Zehra TV3 |

  3. @: Nak wat camaner, pasrah jelah..PB mmg xder wat backup ker? sejak kes anonymous dulu mmg kerap gak ler sy wat backup..kena plak server hosting selalu kena attack je sblm ni, tu yg asik down jer sblm ni. Nk jaga hati, diorg sudi taja hosting setahun..renew domain jer, tu pun xrenew2 lg..hehe

    1. tak de backup lah , kata mustafa kalau ada feed banner boleh copy balik.. masaalhnya fedd banner lupa nk adjust masa tukar hosting dulu.. feed banner tu baru je buat tau ekek…

      1. Feed banner, apa tuh? siapa plak si mustafa tuh? Kalau setakat 1-2 entri, mmg leh dpt lek kalu Google dh index entri tu..try cari artikel hilg yg kita nk tuh kat Search engine, then tgk ada link Cache x..then, copy jelah lek..

        1. feed rss , tu feed bunner lah eiz.. memang lah tp banyak malas lak nk buat lain.. benci.. eh jap cache .. jap nanti try .. sebelum ni sy tengok link pastu taip lain giler gigih huhu

            1. try cari tajuk kelahiran (yg puisi ipad tu) .. sampai ke blog lain tau , cr cache tk de.. last tengok entri saya ada di blog tu

          1. Hahaha..agak dh..hehe..sket2 dh ler, kan dh ajar td..adoi la..PB search jer tajuk artikel PB tuh kat Search engine..tak pun taip ayat ni ‘site:puanbee.com’ then search..jumpa artikel yg PB nk cari tuh, tgk ada link Cached x..jk ada, klik link Cached tuh..insya-Allah, sumer yg PB cari tuh still ada kat link Cached tuh..

        2. Tu kbykn entri contest kan..back date ler balik..nnti xsah plak syarat contest sbb publish slps tarikh tutup..huhu

          1. ada 3 entri contest ada lagi satu ni.. 2dayblogger punya .. haruslah back date tu .. .. bagus eiz nanti nk cr lagi byk entri sayang penat2 taip.. …….

  4. Kena rajin buat backup kat cpanel..broken link dri blog PB jer yg sy terima kat blog..byk ker artikel yg hilg?

    1. banyak juga , sabar aje lah ye… nanti kena betuikan balik… dari tengah bulan jun sehingga tengah bulan julai , sehari 4-5 artikle.. cer bayangkan byk mana hilang ?

            1. mcm netkl cakap sepatutnya ada backup diorang sehari sebelum bee delete tu , tp yg pelik diorang pun tk de backup tu .. yg ada backup bulan jun.. diorang cakap mungkin ada kesalahan di pihak diorang .. n minta maaf aje.. so saya rela dan pasrah je lah hahaha

  5. senangnya sekarang.. boleh menonton movie dimana-mana dan bila suka…
    kalau dulu.. sedih mengenangkannya

  6. as salam,
    cantik jugak ade online ni, bolehlah maraton bila berpeluang…terimakasih puan bee 😀

    pssst…stanza cinta tak layan ke?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *