Membeli belah di ikea – reward diri

Assalamualaikum .. tajuk kali ini reward diri pula. Siapa suka reward diri sendiri ? atau siapa yang kata itu semua alasan je nak shopping ? Dulu saya jenis ada duit simpan untuk kecemasan konon nya. Kemudian duit habis juga. Lepas tu dah selalu sangat agaknya duk fikir kecemasan tu sampaikan macam doa pula. Malangnya di makbulkan. Sabar je lah dengan dugaan kan. Tahun 2017 ni tak nak dah macam tu. Tahun 2017 ni masa untuk enjoy dan fikir benda baik baik je. Selalu lah fikir kita ni akan kaya raya dunia akhirat dan dapat bantu orang. Sempena pindah rumah baru…

Continue reading

Review : Baju renang baby dari CheeKaaBoo & Giveaway Ramadan Wishlist

Salam ramadan , kali ni nak review baju renang baby dari cheekaaboo , baju renang yang pastinya membuatkan ibu dan bapa di malaysia ni jatuh cinta. Saya sendiri terlebih suka bila tengok anak mandi manda dengan baju renang cheekaaboo yang dari pandangan kasar memang cantik sangat dah. Selain dari cantik ada banyak lagi kelebihan baju renang dari cheekaaboo ini. Baby syamim telah cuba sendiri , apa kata syamim .. main … hehehe … syamim tengah tidak sihat , cuaca sangat panas … hari – hari dia tak aktif .. saya bawa syamim ke kolam renang untuk biarkan syamim mandi bermain…

Continue reading