Membeli belah di ikea – reward diri

Membeli belah di ikea – reward diri

Assalamualaikum .. tajuk kali ini reward diri pula. Siapa suka reward diri sendiri ? atau siapa yang kata itu semua alasan je nak shopping ? Dulu saya jenis ada duit simpan untuk kecemasan konon nya. Kemudian duit habis juga. Lepas tu dah selalu sangat agaknya duk fikir kecemasan tu sampaikan macam doa pula. Malangnya di […]

Review : Baju renang baby dari CheeKaaBoo & Giveaway Ramadan Wishlist

Review : Baju renang baby dari CheeKaaBoo & Giveaway Ramadan Wishlist

Salam ramadan , kali ni nak review baju renang baby dari cheekaaboo , baju renang yang pastinya membuatkan ibu dan bapa di malaysia ni jatuh cinta. Saya sendiri terlebih suka bila tengok anak mandi manda dengan baju renang cheekaaboo yang dari pandangan kasar memang cantik sangat dah. Selain dari cantik ada banyak lagi kelebihan baju […]