Masaalah Keputihan – Penawar keputihan dengan Buah KK

Masaalah Keputihan – Penawar keputihan dengan Buah KK

Isu dan masaalah keputihan ni paling banyak mendapat view di blog saya , Terima kasih kepada awak-awak yang datang membaca , namun di dalam artikel tersebut saya hanya berkongsi info. Maaf sekali lagi , sejak artikel tersebut di tulis di dalam blog ini , ianya telah pun memakan masa bertahun-tahun. Mungkin anda tercari – cari […]

Tak Stress Ke Jadi Surirumah? | Segmen Aku Seorang Surirumah

Tak Stress Ke Jadi Surirumah? | Segmen Aku Seorang Surirumah

Lama eh tak join segmen , tetapi kali ni semcam tertarik nak join segmen blog bardboo.com ni. Dia cakap kawan beliau ada tanya Tak Stress Ke Jadi Surirumah? , kalau orang tanya saya .. saya sendiri pun akan jawab sama dengan apa yang bardboo.com cakap ” Gila tak stressssss ? stress pun tak gila macam […]

Lagu tentang percaya – Fynn Jamal

Kalau di tanya . Apa dalam hati aku . Ini dalam hati aku . Selamat hari wanita 🙂

Fatin Liyana Pakai Corset PB – Dapatkan Postur Badan Yang Cantik

Fatin Liyana Pakai Corset PB – Dapatkan Postur Badan Yang Cantik

Terkejut den bila seorang kawan bagitau Fatin Liyana pakai Pb , dah baca ke belum blog dia ? Ececehhh .. saya pun try lah google ..wahhh berderet blog tulis pasal ni. Ye .. betul kata Fatin Liyana tu … Selepas pakai PB (Premium Beautiful Corset ) postur badan akan nampak cantik dan menarik. Semua terletak […]

Sebutkan Agar Mereka Tahu

Sebutkan Agar Mereka Tahu

Tingkatkan akaun emosi kita , marah satu, puji sepuluh. Nak lembutkan hati sebenarnya dengan kata-kata manis.~ Dr Muhaya Berapa kali dah cakap, tak jugak dia ni berubah perangai . Sebenarnya senang saja hendak memberi nasihat. Bila kita mengambil tugas sebagai pemerhati dan penilai, memang, kata-kata berupa nasihat senang sahaja dihamburkan. Tanpa perlu ada skrip pun, […]