Promosi VCO CATALYST ( Minyak kelapa dara ) Batch 1

Selain dari buat duit dengan blog dari servis iklan dan lain-lain , saya juga ada bisnes sendiri. Bisnes vco catalyst ( minyak kelapa dara ) ini bergerak diam-diam. Seronok pula sebab sentiasa mendapat pelanggan setiap masa. Allhamdulillah .. kebanyakkan nya pelanggan yang membeli untuk repeat order. Kebanyakkan nya juga pernah beli VCO dari orang lain dan berkesan lepas tu stokis / ejen tu berhenti jual , jadi rezeki saya la.Rezeki jangan di tolak. Satu sms bernilai bagi saya. Di sebabkan saya rasa happy menjual VCO Catalyst ni , saya bercadang ingin membuat sedikit promosi untuk pelanggan terchenta. Jangan marah ……

Continue reading

( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut

Hai pembaca semua , dah lama saya stop buat artikle mengenai produk VCO yang merupakan bisnes sambilan saya ni , entah angin puting beliung mana yang datang membuatkan saya tak bersemangat untuk buat promosi ini , kali ini saya dapat pertanyaan dari sahabat blogger untuk kasi rambut lebih lebat . Produk itu ada sebenarnya.

Kebiasaan rambut yang tak lebat ni adalah kerana kulit kepala bermasaalah minyak berlebihan , rambut gugur dan juga tertalu banyak kelemumur untuk orang dewasa lah kan ? untuk kanak-kanak pun boleh gunakan produk VCO yang di beri nama HAIR REVITALIZER dan HAIR TREATMENT ini. Paling penting produk ini adalah produk semula jadi , tanpa bahan kimia.

UNTUK ORDER PRODUK SILA KE SINI :  http://vcocatalystblog.blogspot.com/2013/03/vco-untuk-rambut-gugur-dan-tips.html

Pernahkah anda dengar petua orang tua yang mengatakan bahawa minyak kelapa merupakan salah satu cara terbaik untuk mengekalkan rambut yang cantik dan sihat? dengan sedikit pembaharuan dari teknologi, CATALYST memperkenalkan set hair treatment seperti berikut:

hair revitalizer (untuk lebatkan rambut )

Kebaikan Catalyst Hair Treatment Series:

1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak (kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar

VCO HAIR REVITALIZER

  • RM 39.90 (semenanjung malaysia)
  • RM 43.90 (sabah & sarawak)

CARA PENGGUNAAN :

  • 1. sapukan hair revitalizer pada rambut anda?*jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*

Kebaikan Catalyst Hair Treatment Series:

1. mengatasi masalah kulit kepala berminyak& berkerak(kuping)
2. mengawal masalah kelemumur
3. mengatasi masalah keguguran rambut
4. mencantikkan rambut agar sentiasa kelihatan sihat & berkilat
5. melindungi kulit dari radiasi ultra violet matahari
6. menghitamkan dan melebatkan rambut
7. mengatasi masalah kutu rambut
8. rambut akan sentiasa berbau wangi dan segar

vco hair treatment (untuk masaalah rambut)

VCO HAIR TREATMENT – moisturizer

  • RM 39.90 (semenanjung malaysia)
  • RM 43.90 (sabah & sarawak)

CARA PENGGUNAAN :

  • 1. sapukan hair treatment 1/2 jam sebelum mandi
  • 2. pastikan terkena sehingga ke kulit kepala/akar rambut
  • 3. basuh rambut seperti biasa dengan syampoo

*jika rambut anda panjang (sapuan nipis sudah memadai)*

Kelebihan VCO atau minyak kelapa dara keluaran Catalyst :

ianya menggunakan 100% bahan semulajadi yang sangat bagus diambil sebagai supplement tambahan terutamanya untuk kulit. Ianya dapat mengurangkan masalah jerawat, kulit kering, tona kulit tak sekata dan strechmark bagi wanita hamil.

( 1 ) – APA ITU VCO ? ‘VIRGIN COCONUT OIL’

( 2 ) – KEBAIKKAN DAN KHASIAT VCO

( 3 ) – PENGAMBILAN VCO BAGI WANITA HAMIL

( 4 ) – CARA PENGAMBILAN VCO SOFTGEL

( 5 ) – HARGA VCO SOFTGEL / ORDER VCO

Please follow and like us:
200

Wanita , Pelanggan Dan Pos Laju

Arghhhh .. hari ni nak ke pejabat pos lagi .. kelmarin , bersusah payah saya nih nak pos 2-3 ketul barang .. dengan ramainya orang , bawak pulak anak-anak yang banyak ragam.. ok ragam anak tak boleh salahkan orang lain … tapi servis tu boleh kot salahkan pejabat pos tu .. sungguh tak efficient depa buat kerja ..

saya jenis tak boleh buat kerja kelam kabut mesti ada yang salah .. so saya salah isi address.. untuk pengirim saya letak kan add penerima , untuk penerima saya letak kan add pengirim so .. barang tu sampai ke saya semula.. aoyaiiiiiii.. salah sendiri sebenarnya .. tapi orang pejabat pos tu tak cek pun.. huwaa…. udahler masam je muka depa.. saya fikir nak buat kerja cepat je ..rimas si laila dan una duk wat hal panjat sana .. panjat sini.. minum air tumpah kan pulak.. nak tinggal bebudak tu tak de orang lak nak tolong jaga…

so kepada pelanggan VCO saya yang order 2 kotak dan penerima hadiah kontest hari raya saya minta maaf di atas kelewatan… hari ni pergi pos lagi ..

barang di pulangkan ..

barang di pulangkan ..

boleh nampak tak ? mula-mula dapat saya renyukkan kertas tu , dan campak ke tong sampah.. akbiat bengang tahap gaban .. pastu ambik balik .. nak tengok apa salah kita sampai barang tu di hantar semula kat saya ..sekali tengok memang salah saya daaa~

takut mamanajla tak sempat dapat hadiah tu dah balik ke doha , dan juga pelanggan yang order vco lama menunggu .. maaf sangat …

sekian,
Wanita , Pelanggan Dan Pos Laju —->> wanita tu saya ler…

Please follow and like us:
200

Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus

Salam Bahagia 🙂

Pertama kali ke blog addina , setelah beliau membeli VCO dari saya .. hee mesti lah nk kenal serba sedikit pelanggan kita kan .. sebenarnya addina , VCO tu org lain punya nama ownernya jieda ..bee tolong promosi je , setelah bee rasa sendiri VCO ni memang bagus lah untuk wanita .. bee paling suka bab , letih2 tanpa sebab yang bee selalu alami tu hilang .. Kalau kak jieda nk beri komisen bee terima je.. kalau tak ..tak de lah hee. biasa bee gitu lah ..

Selepas melawat blog addina … wahhh rasa malu pun ada .. dia diet siap kira kalori .. PB ? tak de maknaya nk kira kalori .. addina diet siap makan buah .. PB ? selang2 makan buah . addina diet siap ada carta .. PB ? tak de pun hahahah.. lepas ni kena belajar dr addina lah cara nk kira kalori bagai .. addina diet di tambah workout .. PB ? workout jari je .. wakaka ..

Jom lawat blog addina sekarang … hihihi klik sini laju2 blog addina

sekian ,
Puanbee KSRS ( Kelab suri rumah sedunia ) kelab ni dah ada ahli sila kesini untuk lihat senarai ahli nk join tinggal je url blog yer hehe

Please follow and like us:
200