Promosi VCO CATALYST  ( Minyak kelapa dara ) Batch 1

Promosi VCO CATALYST ( Minyak kelapa dara ) Batch 1

Selain dari buat duit dengan blog dari servis iklan dan lain-lain , saya juga ada bisnes sendiri. Bisnes vco catalyst ( minyak kelapa dara ) ini bergerak diam-diam. Seronok pula sebab sentiasa mendapat pelanggan setiap masa. Allhamdulillah .. kebanyakkan nya pelanggan yang membeli untuk repeat order. Kebanyakkan nya juga pernah beli VCO dari orang lain […]

( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut

( Hair Treatment Dan Hair Revitalizer VCO ) Untuk Rambut Gugur Dan Lebatkan Rambut

Hai pembaca semua , dah lama saya stop buat artikle mengenai produk VCO yang merupakan bisnes sambilan saya ni , entah angin puting beliung mana yang datang membuatkan saya tak bersemangat untuk buat promosi ini , kali ini saya dapat pertanyaan dari sahabat blogger untuk kasi rambut lebih lebat . Produk itu ada sebenarnya. Kebiasaan […]

Wanita , Pelanggan Dan Pos Laju

Wanita , Pelanggan Dan Pos Laju

Arghhhh .. hari ni nak ke pejabat pos lagi .. kelmarin , bersusah payah saya nih nak pos 2-3 ketul barang .. dengan ramainya orang , bawak pulak anak-anak yang banyak ragam.. ok ragam anak tak boleh salahkan orang lain … tapi servis tu boleh kot salahkan pejabat pos tu .. sungguh tak efficient depa […]

Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus

Macam Ni Baru Betul2 Nak Kurus

Salam Bahagia 🙂 Pertama kali ke blog addina , setelah beliau membeli VCO dari saya .. hee mesti lah nk kenal serba sedikit pelanggan kita kan .. sebenarnya addina , VCO tu org lain punya nama ownernya jieda ..bee tolong promosi je , setelah bee rasa sendiri VCO ni memang bagus lah untuk wanita .. […]

Apa Itu VCO – ”Virgin Coconut Oil”

Apa Itu VCO – ”Virgin Coconut Oil”

VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum. Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana […]