Tarikh Upsr 2016 dan Jadual waktu peperiksaan.

Tarikh Upsr 2016 dan Jadual waktu peperiksaan.

Berikut adalah tarikh UPSR 2016 dan jadual waktu peperiksaan UPSR mengikut kategori. Kepada ibu bapa yang anak nya akan menduduki peperiksaan UPSR 2016 mohon kurangkan sikit rasa gemuruh tu. Tak lama lagi dah.. parents kena lah cool dari anak – anak kan ? Doakan anak saya Nurul Aliya Shakira berjaya menduduki peperiksaan 2016 pada tahun […]

Tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa.

Tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa.

Scroll facebook nampak kawan share tips untuk ibu bapa ketika anak sedang periksa. Terus niat nak tulis letak di blog untuk rujukan diri sendiri dan sebarkan kepada lebih ramai ibu bapa. Kalau ada ramai ibu bapa yang baca blog puanbee lah. Hari ni hari pertama anak yang nombor 3 tu periksa. Tahun 1 kan. Si […]