Isnin terakhir di bulan Julai. Mungkin masing masing tengah sibuk buat closing la hujung bulan ni nak nak lagi yang berniaga. Yang bekerja pun banyak perkara nak kena close juga kan setiap hujung bulan. Jadi hari ni mungkin menjadi hari paling sibuk & paling penat. Takpe.. Nanti dah habis waktu kerja balik rumah boleh bersantai santai bersama keluarga sambil menonton TV. Sebab ada rancangan yang menarik jugak hari ni.   Bagi peminat drama melayu jangan lupa malam ni saksikan Telefilem Isteri untuk Abang Long di slot Skrin Di 9 di Tv9 pada pukul 8.30 malam JUDUL : ISTERI UNTUK ABANG …
Waaa .. Nora Danish muncul lagi di dalam drama Ariana Mikhail , kali ini Nora Danish akan bergandingan dengan Sein , okey bila sebut nama Sein ni saya teringat lakonan beliau dalam drama Adamaya , wah mesti best ni , kena juga curi masa untuk menonton.Ariana Mikhail akan menemui anda semua bermula 16 Januari setiap Isnin dan Selasa pada pukul 8.30mlm di TV9.Mencurah-curah rezeki Nora Danish ni sekarang, apa tidaknya di khabarkan , episod akhir lakonan Nora Danish dalam Drama Tentang Dhia mendapat perhtian sehingga 3 juta penonton. Sinopsis Ariana Mikhail Cerita bermula di Paris,France dimana Mikhail telah tamat pengajiannya …
Wow Aaron Aziz pun dah jadi pengarah ni , memang rezeki beliau mencurah-curah sekarang ni , telefilem kekasih awal dan akhir merupakan sebuah telemovie yang diterbikan oleh syarikat milik pelakon Aaron Aziz iaitu Aaron Aziz Productions dan telemovie Kekasih Awal & Akhir menjadi telemovie pertama yang diterbitkan oleh beliau. Masih mengekalkan chemistry bersama pasangannya dalam Nora Elena iaitu Siti Saleha. Telefilem Kekasih awal dan akhir akan mula di tayangkan pada 9 november 2011 pada jam 8.30 malam di TV9, pasti ramai peminat Nora Elena yang ternanti-nanti gandingan Aaron Aziz dan Siti Saleha beraksi dalam kekasih awal dan akhir ini kan …