tv3

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZ

Sapa kat sini sedang follow drama Miss Kapten Cikgu Waiz.. Saya? Of course belum lagi tengok walau 1 episod.. Hahahaha.. Busy sikit sekarang ni nak layan drama tapi memang selalu dok nampak la iklan di kat TV. Tapi ada nampak jugak followers drama ni mula up pasal drama ni.. Yelah, kalau drama ni mengetengahkan pelakon …

KENALI SIAPA SEBENAR NEERA AZIZI, HEROIN DRAMA MISS KAPTEN CIKGU WAIZRead More »

Drama : Sinopsis Love You Mr. Arrogant ( Adaptasi Novel : Aliesha kirana )

Slot Akasia kini akan menayangkan drama baru bertajuk Love You Mr. Arrogant. Drama Cinta Jannah akan tamat dalam masa 2 hari lagi. Drama Love You Mr. Arrogant akan di tayangkan pada 25 september 2013 setiap hari isnin – khamis jam 7 petang seperti biasa. Para pelakon yang terlibat di dalam drama ini adalah Azlee Khairi …

Drama : Sinopsis Love You Mr. Arrogant ( Adaptasi Novel : Aliesha kirana )Read More »

Ost Drama : Teduhan Kasih Hyper Act & Bonus! Petikan Novel Akhir Teduhan Kasih

Fuh .. saya memang minat drama Teduhan Kasih ni , hari-hari tengok , siap tolong terjemahkan pada siapa2 yang tak sempat tengok , drama best , OST pun best … nasib baik tak rajin membaca dah sekarang ni kalau tak dah lama cari novel teduhan kasih ni pulak. Entri ni di dedikasikan kepada peminat drama …

Ost Drama : Teduhan Kasih Hyper Act & Bonus! Petikan Novel Akhir Teduhan KasihRead More »