Watermark Percuma Terbaik !!

Watermark Percuma Terbaik !!

Watermark percuma , yer percuma , order je terus dapat hikhik 🙂 Agak lewat sebenarnya nak promosi blog kak syamila yang design watermark utk puanbee.com , Sebenarnya tak de satu pun yang boleh saya kekalkan ni baru nak kekalkan design blog ni tanpa ubah – ubah apa-apa lagi dah. Lepas tu tengok orang ada watermark […]

Tempah Header Flash Yang Bergaya Disini

Ramai yang tanya header flash puanbee nih sapa yang buat , maaf bukan tak nak buat entri promo atau share dengan korang , tapi masaalahnya nak masukkan code di post ni cukuplah payah , asyik tak menjadi je ..rasanya dah berpuluh kali lah masukkan post tajuk bagai , last-last header nya tak keluar terpaksalah disampahkan […]

Cara Tukar Gambar Gravatar

Cara Tukar Gambar Gravatar

Saya mendapat pertanyaan dari kakpah cara tukar gravatar yang sedia ada ke versi lebih comel kehkeh , elok juga kak pah tanya kalau tak saya lupa nak beritahu pada semua orang hehe.. sebelum tu sesiapa yang belum ada gravatar yang cantik untuk tinggalkan komen di blog wordpress atau pun tempat komen jenis diskuss misalnya , […]

Cara Tengok Telefon Bimbit Asli Atau Tidak !

Tadi jalan-jalan saya terserempak dengan blog ni , ada tunjuk cara nak tengok telefon bimbit asli atau tidak , atau asalnya dari mana .. best juga ni harus disimpan dalam blog saya , maklum ler teringin nak beli iPhone 5 ke smartphone ke apa-apa ke .. pendek kata teringin nak tukar phone lah , tapi […]

Cabaran Mengadakan Sesebuah Pertandingan

Salam … Raya dah lepas , kontest duit raya lama dah lepas .. so sekarang saya masih lagi menguruskan hadiah-hadiah yang sepatutnya bertukar tangan 🙂 , Saya sendiri pening pula dengan aktiviti ini , sebenarnya saya merancang untuk mengadakan kontest lain memandangkan dah lama produk misteri itu berada dalam simpanan saya .. produk misteri ??? […]