tutorial

tukar gravatar

Cara Tukar Gambar Gravatar

Saya mendapat pertanyaan dari kakpah cara tukar gravatar yang sedia ada ke versi lebih comel kehkeh , elok juga kak pah tanya kalau tak saya lupa nak beritahu pada semua orang hehe.. sebelum tu sesiapa yang belum ada gravatar yang cantik untuk tinggalkan komen di blog wordpress atau pun tempat komen jenis diskuss misalnya , …

Cara Tukar Gambar GravatarRead More »

Jawab Soalan : Semak On Page SEO | Apa Lebih Yang Penting Dalam Artikle

Ada Pertanyaan Saya Jawab : Bee..nak tanya ni kalau kita buat entri SEO apa yang paling penting ? tajuk entri atau keyword ? Selain soalan di atas ada banyak lagi soalan penting yang selalu orang tanya saya ..Kadang-kadang soalan lain.. jawapan sama saja .. sebab tu saya ulang-ulang minta korang tengok artikle di blog Ariffshah …

Jawab Soalan : Semak On Page SEO | Apa Lebih Yang Penting Dalam ArtikleRead More »

Belajar SEO

Hai.. kali ni seperti yang di janjikan dalam artikle saya yang lepas , saya dah kongsi traffic yang masuk ke blog puanbee.com , so ramai yang memberi komen dan suka jika saya kongsi cara untuk hasilkan artikle berkenaan SEO ni , selalu saya tegaskan , saya bukanlah pakar sangat pasal SEO ini , saya tak …

Belajar SEORead More »