Kebaya blouse moden

Assalamualaikum dan hai , saja nak share gambar kebaya blouse moden. Saya jahit baju sahaja. Kain dari customer. Customer tempah online. Untuk mereka yang bersaiz unik dan agak susah nak dapat size blouse yang di jual online cantik-cantik tu boleh lah tempah dengan saya. Saya tinggal di petaling jaya selangor. Customer yang menenmpah ni dari Johor. Dapatkan ukuran badan anda dan send ke saya sahaja.

Upah tidak lah mahal.Sepasang kebaya dengan kain RM60 , Baju sahaja RM30. Kalau ada linning atau lace harga lain lah. Kain sendiri ya.

Customer ini beli kain jenis cotton linen RM15 semeter secara online dan pos ke alamat saya. Siap je saya hantar semula dalam masa seminggu gitu. Saya perlukan 2 meter untuk design ini.

Apa yang di perlukan dalam pemaikaian kita ? fesyen sopan dan kain yang selesa. Kain cotton linen ni sumpah selesa , sejuk dan sedap di pakai walaupun cuaca panas.

Harga kain + upah macam mahal dari ready made , tapi sedap pakai dan tahan lama. Customade untuk kita. SPECIAL tuu .. tak ada yang sama dengan kita . Dan kita boleh cipta gaya tersendiri secara ekslusif . Hah gitu .. nak tempah boleh wahtsapp saya di 011-32095406 . Nama saya bee .. tak payah call puanbee ekkk. segan saya hahahhaha .. saya bukan siapa-siapa.


Top 15 entri popular 2016 bagi blog puanbee.com

Untuk rekod bagi blog puanbee.com sendiri. Top entri 2016 bagi blog puanbee.com ialah …saya akan senarai kan di bawah. Tak ada ucapan khas pun. Tahun 2016 dan tahun berikutnya saya blur la.Walau pun banyak benda berlaku tetapi banyak juga halangan untuk update. Insyallah kalau ada masa slow slow kita update blog ya. Kini blog bukan lagi keutamaan. Banyak betul kerja luar untuk di beri perhatian termasuk lah menjaga anak-anak yang kian membesar. Walaubagaimana pun , saya bersyukur sedikit sebanyak entri tentang “ LIFESTYLE ” seorang surirumah biasa biasa ini mendapat banyak carian di google dan saya doakan semoga bermanfaat untuk semua. Maafkan saya jika ada terlanjur menulis dan salah silap.

CARTA GOOGLE UNTUK SETAHUN 2016.

TOP ENTRI 2016 Read More