View di Langkawi Hotels dan Borong Coklat

Hey you guys, i’m eating chocolate now. Hershey’s Kisses. Sedap sangat hahaha. Siapa-siapa yang hantu coklat macam i ni, mesti tahu kelazatan dan keenakan coklat ni. Ni adalah antara coklat favourite yang I memang akan beli kalau pergi langkawi. Rugi kalau datang langkawi tak shopping coklat coz harga dia murah la berbanding dekat KL tu.

COKLATKredit imej: Google Images

Well baru-baru ni I kena pergi langkawi for work purpose. So alang-alang pergi ke sana, borong la coklat sikit untuk souvenier kawan-kawan opis, family and keperluan diri sendiri. Dalam sedar tak sedar I punye borong coklat ni sampai la beratus-ratus ringgit jugak la haha. Antara coklat yang mesti dibeli kalau ke langkawi ni Hershey’s, Daim, Ferrero dan Cadburry. Kalau yang minat nak cari coklat lain dari lain yang tak dapat kat kedai-kedai biasa mahupun pasaraya dekat rumah tu, memang langkawi ni tempat yang terbaik la.

Selain tu shopping kat langkawi yang best kata orang shopping pinggan mangkuk. Tapi I takdela nak mengangkut barang-barang berat ni. Nak naik flight nanti ada yang kena tambah costing baggage pulak.

Kalau korang nak tau, coklat ni banyak kebaikkannya tau. Kalau dimakan secara betul la hahaha. Antara the goodness of eating coklat ni, coklat boleh buat kita dalam mood yang baik. So sebab tu la I selalu ceria je. Dah la makan coklat sedap, mood baik pulak kan. Lain-lain kebaikkan korang boleh google sendiri.

Bayview hotel langkawi yang selesa

Continue reading