#MYTravelAdventure – Sehari di SAFARI PARK BUKIT GAMBANG

#MYTravelAdventure – Sehari di SAFARI PARK BUKIT GAMBANG

Hai semua. Cerita #MYTravelAdventure ini khas buat Traveloka , demi support contest mereka untuk blogger. Ampun terlewat agak sibuk. Gambar ni semua adalah hasil jalan-jalan dalam Malaysia pada tahun 2015. Tapi belum pernah di publish di blog. Saya pergi masa tu memang tak rancang. Jika korang semua jenis travel sesuka hati je boleh lah geng. Jam […]

View di Langkawi Hotels dan Borong Coklat

View di Langkawi Hotels dan Borong Coklat

Hey you guys, i’m eating chocolate now. Hershey’s Kisses. Sedap sangat hahaha. Siapa-siapa yang hantu coklat macam i ni, mesti tahu kelazatan dan keenakan coklat ni. Ni adalah antara coklat favourite yang I memang akan beli kalau pergi langkawi. Rugi kalau datang langkawi tak shopping coklat coz harga dia murah la berbanding dekat KL tu. […]