Traffic Blog Mencanak Dengan WordPress ?????

Salam Bahagia Semua ­čÖé

hurm pagi-pagi ni , mcm biasa puanbee akan tengok dashboard saja , google ilmu SEO , banyak nak belajar untuk improve blog nih , Tapi sesambil tu tengok lah cPanel , bee memang tak tahu nak tengok statistik di cPanel nih , ada yang pandai tak ? boleh ajar bee ? sedikit hairan kenapa jumlah traffic di cPanel dan di akaun nuffnang lain sangat yer ?cuba tengok carta di bawah ..pelik sungguh , erm mungkin …. mungkin lah nuffnang tak kira traffic yang datang dari luar negara kot….jumlah page view pun tak sama , unik tu lagi ler tak sama…tolong help me!..siapa yang pandai bab nih explain sikit , bee dah google tak ada jawapan ..hehe mana satu nak percaya ni erk ?? bee tak boleh lah lagi tak faham benda alah ni hehee..

ini statistik blog puanbee tengok di cPanel , di bawah tengok di nuffnang akaun ..erm beza bukan…

Allhamdulillah , sejak bee guna blogspot tak pernah walau sekali jumlah visitor mencapai 25 orang dalam satu2 masa tau , tapi dengan wordpress bee dapat jumlah itu , erm berbaloi guna wordpress ni percayalah ..walaupun agak mencabar guna wordpress ..hahaha..tak tahan betui…

Please follow and like us:
200