pencuci muka mary kay

Rutin Harian Untuk Muka Bersih Dan Ceria

Memang dah jatuh cinta sangat dengan produk Mary Kay ni , kini dah pun dapatkan pencuci muka ke dua dari Mary Kay , memang sangat puas hati , cuma nak rekemen kan korang .. kalau dah biasa guna pencuci muka berbuih tu pilih pencuci muka NO3 , jika pilih NO2 , akan jadi seperti saya , asyik rasa janggal dan serba tak kena , sebab nya pencuci muka Mary Kay No2 jenis tak ada sabun , seolah-olah sapu susu je ke muka , tak puas rasanya bila tak ada sabun dan buih2 ketika cuci muka .. hahaha. (orang perempuan je tau ni !)

pencuci muka mary kay

Tapi pencuci muka Mary Kay No3 , adalah sangat puas hati , banyak buih , picit sikit je atas tapak tangan , sebenarnya dua2 pun okey , cuma kebiasaan tu saja yang lain.
Balik kampung semasa raya cina kelmarin , adik bongsu dah tegur .. ?akak pakai produk apa ? kulit muka nampak sekata je..?

Awwww.. inilah hasil yang ku tunggu-tunggu , bukan nak kulit putih melepak, tapi nak kan kulit muka nampak sekata dan berseri walaupun tanpa make ?up . Itu yang saya nak .. harap dalam masa 6 bulan ke sampai lah target muka lincin dan body selim kan ..hukhuk~
Nota kaki : bila taip hukhuk tu maksudnya tak pasti lagi

MARYY KAY Invitation Card (1)

Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan

Kepada para wanita di luar sana .. anda diseru untuk menyertai Majlis Grand anjuran Mary Kay pada 7 & 8 januari 2012 ini .. ?saya tak jadi pergi lah Majlis ni ada hal sikit so saya pergi pada 8 januari tu ?ke My Agro Hypermart

Jom lah percuma je pun .. saya suka lah sibukkan diri begini korang ? baru tak ada streesssssss …

MARYY KAY Invitation Card (1)
MARYY KAY Invitation Card (1)

Jika berminat untuk datang ke mana-mana majlis pun , seperti biasa lah kan ..hubungi Puan Juanita segera sebelum majlis berlangsung untuk cop tempat .. nak jadi jelita tak ? kalau nak meh ikut saya yang jelita ni muahahaha …

Hubungi Puan Juanita Sani

Email : juanitaasani@yahoo.com
No HP : 019-3049345

MARYY KAY Invitation Card (2)
MARYY KAY Invitation Card (2)

Jika tak dapat pergi ke Mary kay Guest Event 7 & 8 Jan boleh tetapkan temujanji lain dengan Puan Juanita untuk merasai Facial & Makeover muka percuma dari Puan Juanita …

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun ..

Mary Kay - Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara
Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara

Korang nak sample kat bawah ni ? Boleh sangat-sangat… Semuanya percuma je , apa yang perlu korang buat ? Hubungi segera Puan Juenita , tetapkan temujanji , ajak kawan-kawan cuba produk ┬ádalam Skin Care Class ┬áMary Kay.

Read More