10 GAUN PERKAHWINAN JIMMY COUTURE YANG PALING CANTIK

Nama Jimmy Couture bukan lagi asing dalam dunia fesyen.Rekaan nya sering menjadi pilihan golongan selebriti untuk digayakan di majlis-majlis anugerah dan menjadi pilihan raja sehari . Apa yang membuatkan busana perkahwinan rekaan nya  sentiasa menjadi pilihan adalah kerana rekaan nya moden dan ringkas namun cukup cantik untuk digayakan. Saya cukup tertarik dengan beberapa rekaan Jimmy yang saya boleh kategorikan sebagai paling cantik dan gempak.Untuk mereka yang mempunyai bentuk badan yang ramping dan tinggi anda sangat sesuai mengenakan dress perkahwinan Jimmy Couture.Bagi yang merasakan dirinya tidak mempunyai bentuk badan yang cantik, rekaan Jimmy Culture juga sesuai untuk anda kerana potongan nya akan membuatkan…

Continue reading

Anak ku Syamim , jadi lah lebih lagi ..

Assalamualaikum dan hai semua, tetiba keluar tajuk macam tu kan? Bukannya apa, semua ni terjadi gara-gara tertengok iklan terkini Dugro di Youtube dan televisyen baru-baru ini. Tajuk iklan tuh ” Dear Mom ” dan saya rasa budak comey tu seperti anak sendiri ja. Memang tersentuh kalau anak kita buat sesuatu yang sweet sangat tu. Sebagai ibu, mesti setiap orang ada pengalaman moment terindah bersama anak kecil kita kan? Jom share moment indah tu dengan saya. Saat saya menulis ni teringat pula gelagat si Syamim, agak susah nak luahkan dengan kata-kata, tapi saya cuba lah yer. Syamim ialah satu – satunya…

Continue reading

Reload Celcom Terkini

Pertama kali nampak mesin untuk reload celcom dan buat bayaran bil celcom di dalam sebuah farmasi di sebuah pasaraya berdekatan Ampang , kemain canggih .. belum pernah cuba lagi , akan datang mungkin akan menggunakan nya …. Posted from WordPress for Android

Continue reading

Terkini Bas Jatuh Gaung Di Genting Highland – 37 Meninggal Dunia

Sekitar jam 2.25 petang tadi kita di kejutkan dengan berita sebuah bas henti-henti bergerak di KM3 , Jalan Genting ke Kuala Lumpur  mengalami kemalangan jalan raya ( Jatuh Gaung ) . Bas yang di percayai membawa lebih dari 50 penumpang terjunam lebih 50 meter ke dalam gaung. Berita terkini yang saya dapat pada 9.26 PM. Jumlah mangsa yang terlibat di dalam kemalangan di Genting Highland tersebut  , Jantina dan Bangsa mangsa telah pun ketahui. Walaubagaimana pun anjing pengesan ( k9 ) sedang mengesan jika ada saki baki mangsa kemalangan.

Continue reading