Taman KLCC : Cari budak nakal

Foto menarik bagi saya kali ini  bila dapat bersama anak-anak meluangkan masa mandi mana di Taman Klcc .. Nanti update lagi … update ringkas je , nak pergi open house pulak..  Hari ni hari sabtu , korang yang dekat-dekat boleh lah ke sana.. boleh tahan lah tempatnya .. anak-anak mandi tak henggat …

Cuba cari budak nakal di mana ?

mandi manda di taman klcc

Taraa ….

mandi di taman klcc

Main-main punya budak 😛

Pesanan : Buat guruku tengok fb banyak gambar di upload dan tag 🙂

Jalan – Jalan KLCC

Nak kongsi gambar saja , rasa macam cantik sangat gambar pemandangan KLCC ni , kami pergi bejalan sabtu lepas , EN.Suami tak de waktu tu , sekarang ada dah , dia out station , saya bawak adik jalan-jalan ye lah .. bila saya ada hal lain yang perlukan tinggal anak kat rumah saya panggil adik ni datang dari kajang tolong jaga anak , entah lah .. disebabkan anak tu tak pernah kena tinggal dengan orang so , memang susah sikit lah saya nak berpisah dengan anak-anak , kecuali tinggal dengan adik beradik sendiri.

Entah apa lagi masaalah negara yang di borakkan , suka tengok gambar-gambar ni semua , gambar di ambil jam 11.59 tengah hari , matahari membahang atas kepala , parking kereta jauh sikit dari KLCC , so memang kena menapak la .. Read More