Puanbee.com di Sinar Harian Dalam Segmen Singgah Blog/Web

Allhamdulillah , syukur dan berterima kasih kepada wartawan Azie dari Sinar Harian yang telah menghubungi saya beberapa minggu lepas. Kata beliau yang memang suka baca blog saya. Belaiu tertarik dengan penyampaian yang santai di blog puanbee.com. Kembang setalam juga. 🙂 Walaubagaimana pun… Saya masih berharap blog ini boleh pergi lebih jauh. Dulu pernah masuk sinar harian juga [ LINK ]

puanbee.com sinar harian

Read More

happy new year

Pemenang Segmen Review Sesama Blogger .. Tahniah !

Salam di pagi 2013. Wah wah …. dah pun masuk 2013 kan ? Minta maaf banyak-banyak semalam 31/12/2012 hari terakhir untuk mengundi contest iPhone5 gadget impian , tetapi saya sibuk mendaftar kedua-dua anak untuk memasuki sekolah. Sekolah agama + sekolah biasa + mengaji semua di aturkan dalam masa satu hari semalam. Dengan ketiadaan air di rumah jadi saya terpaksa pula menumpang di rumah kakak-kakak , jadi agak sukar hendak buka internet. Tak boleh fokos orang kata ..

Kita teruskan ke perkara utama. Saya hendak mengumumkan pemenang segmen review sesama blogger di sini.  Saya tak mahu menunggu lama-lama lagi , tak sabar rasanya hendak mengumumkan pemenang ..

happy new year

Jutaan terima kasih di ucapkan kepada penaja yang telah menaja RM100 setiap seorang dan sebuah rekaan timeline di facebook .. Semoga semua penaja di murahkan rezeki pada tahun 2013 ini.

Mari kita terjah apa kata para penaja di saat akhir tahun 2012.

Lensablogger 

  • Masalah kekeringan idea menulis entri blog

Pondok kecil

Servis tempahan design timeline facebook 

  • Mendapat tempahan timeline terkini

Anarm

Papamifz

Ciklaili

segmen review

Nama peserta yang telah sama2 memeriahkan segmen review sesama blogger . Ramai yang cakap susah nak review .. alaa komen sikit-sikit aje .. kan .. Terima kasih kerana meluangkan masa untuk menyertai segmen ini. Review dari saya akan menyusul selepas ini …

  1. Kozumi_ro
  2. Si cantik matahari
  3. Myarrazi.com
  4. Hafizmohd.com
  5. Sensasi2020
  6. My life my primary plan
  7. Azrijohan.com
  8. Ziefauzi.com

  9. Ummiehanie.com

  10. Yang Baik
  11. Ciktom.com
  12. Cheezemaz.blogspot.com
  13. Ohcikgu.com

* Pemenang di pilih bedasarkan random.org

Pemenang

  1. 8
  2. 11
  3. 9
  4. 2
  5. 10
  6. 13
  7. 7
  8. 3
  9. 5
  10. 4

Pemenang design timeline facebook dari Kozumi_ro

  1. 12

Terima kasih di ucapkan untuk semua penaja dan peserta. Semoga tahun 2013 membuatkan kita lebih bersemangat untuk menulis blog dan meletakkan blog kita semua di ranking kejayaan. Perghh ayat kan ..

Pesanan khas buat anda semua. Kepada pemenang sila lah emailkan kepada saya no akaun bank anda (maybank) jika terpaksa akaun bank lain takpe la .. dan nama penuh. Hadiah haruslah di tuntut selewat-lewatnya sebulan dari sekarang. Kalau tak tuntut saya beri pada peserta lain.

Saya tak tengok pun siapa yang menang tu .. surprise buat diri sendiri he he he ….

kejadian 21-12-12

Kejadian 21-12-12 – Tahniah!

Inilah kejadian 21-12-12. Dek kerana tarikh ini blog saya menerima perubahan mendadak. Kecoh sementara walaupun sebenarnya kisah 21-12-12 telah lama saya tulis. Tahun 2011 dulu. Tak sangka orang akan membangkitkan kisah itu sekarang.

Mari tengok wajah tenang di kecil mulus ini. Geram nya tengok baby .. Tahniah di ucapkan buat Yanmieonline.com di atas kelahiran anak ke – 3 ini . Akhir nya keluar juga baby ya ..

kejadian 21-12-12

Status fb ibunya :  ” Memperkenalkan Muhammad Irfan, lahir sesudah azan subuh tadi, hari jumaat 21.12.12, Alhamdulillah ^__^ “

  1. 5 Komen Tentang Hari Kiamat Yang Patut Saya Berkongsi Di Sini.
  2. 21/12/2012 – Hari kiamat ?