Butik Online Malaysia – Promosi sempena Ulang Tahun & Raya Haji 2013

Butik Online Malaysia – Promosi sempena Ulang Tahun & Raya Haji 2013

Butik Online Malaysia kini mengadakan promosi sempena ulang tahun pertama pembukaan butik online mereka dan juga sempena Hari Raya Haji yang akan tiba tidak lama lagi. Sekarang memang banyak butik online di Malaysia ni. Nak kena pilih betul-betul yang mana satu memberi perkhidmatan terbaik , itu yang susah. Sasaran butik online dah tentu pelanggan dari […]

Peti Sejuk Terkini MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX / BX & Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik

Peti Sejuk Terkini MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX / BX & Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik

Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik ini di bawakan oleh Model peti sejuk terkini iaitu MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX dan BX . Ewah serupa pakar dalam pemilihan untuk peti sejuk pula ye. Dari maklumat yang saya terima peti sejuk memang memainkan peranan penting dalam sesebuah rumah. Setiap rumah mesti ada peti sejuk. Dari peti sejuk lah […]

Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8

Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8

Terima kasih di ucapkan kepada pihak Nokia Malaysia kerana memberi peluang kepada blogger mak – mak ini mencuba sendiri Nokia Lumia 925 merupakan telefon pintar yang menggunakan Sistem Window 8 sebagai Sistem Operasi nya. Window 8¬†yang sudah tersedia terpasang di dalam telefon pintar ini begitu lancar beroperasi kerana kuasa memproses processor Dual core Qualcomm Snapdragon […]

Survey Kasut Online Lagi !! Mak Buyung Nak Makan Angin

Survey Kasut Online Lagi !! Mak Buyung Nak Makan Angin

Perut dah buncit pun nak makan angin lagi. Sekarang ni agak stress mental dan fizikal lah , fizikal agak letih menguruskan anak-anak , mental agak letih melayan kerenah seseorang. Walau stress anak-anak kita mana boleh abaikan ye dak ? Nak handle anak ni , mak memang kena aktif selalu .. boleh tak boleh .. boleh […]

TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013

TOP 10 Entri Di Blog Puanbee Ogos 2013

Ini adalah kerja suka-suka melihat dan mendedahkan keyword panas di bulan ogos 2013 di blog Puanbee.com hasil cadangan rakan blogger Denaihati.com. Seronok juga tengok apa yang menarik di blog sendiri , tapi ye lah kekangan masa tu tak megizikan nak ambil peduli sangat apa-apa tentang blog , janji update je.