Butik Online Malaysia – Promosi sempena Ulang Tahun & Raya Haji 2013

Butik Online Malaysia kini mengadakan promosi sempena ulang tahun pertama pembukaan butik online mereka dan juga sempena Hari Raya Haji yang akan tiba tidak lama lagi. Sekarang memang banyak butik online di Malaysia ni. Nak kena pilih betul-betul yang mana satu memberi perkhidmatan terbaik , itu yang susah. Sasaran butik online dah tentu pelanggan dari kaum wanita macam saya. Walau apa pun setakat ini saya membeli belah secara online , alhamdulillah jumpa penyedia butik online yang memberi perkhidmatan terbaik dan puas hati ( kalau tak puas hati pun kita blogkan jugak kan ??  ) Jika korang nak cuba membeli di…

Continue reading

Peti Sejuk Terkini MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX / BX & Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik

Tips Memilih Peti Sejuk Terbaik ini di bawakan oleh Model peti sejuk terkini iaitu MITSUBISHSI ELECTRIC FOLIO JX dan BX . Ewah serupa pakar dalam pemilihan untuk peti sejuk pula ye. Dari maklumat yang saya terima peti sejuk memang memainkan peranan penting dalam sesebuah rumah. Setiap rumah mesti ada peti sejuk. Dari peti sejuk lah anak-anak akan mendapatkan makanan berkhasiat dan sedap-sedap ( serta merta terbayang kek dalam peti sejuk ) Sedikit Info Tentang Peti Sejuk Baru Jenama MITSHUBISHI ELECTRIC model terkini FOLIO JX dan FOLIO BX. Mitsubishi Elektrik Sales Malaysia Sdn Bhd kini mmperkenal Peti Sejuk terkini Siri Folio…

Continue reading

Nokia Lumia 925 : Apa Yang Menarik Telefon Pintar Window 8

Terima kasih di ucapkan kepada pihak Nokia Malaysia kerana memberi peluang kepada blogger mak – mak ini mencuba sendiri Nokia Lumia 925 merupakan telefon pintar yang menggunakan Sistem Window 8 sebagai Sistem Operasi nya. Window 8 yang sudah tersedia terpasang di dalam telefon pintar ini begitu lancar beroperasi kerana kuasa memproses processor Dual core Qualcomm Snapdragon S4 dengan clock 1.5GHz yang menjadi punca kuasa utama telefon pintar ini. Buat pengetahuan semua kapasiti bateri adalah sebanyak 2000mAh , dan ianya lebih dari mecukupi. Dengan paparan AMOLED 4.5 inci yang diberi nafas baru dengan sistem PureMotion, bersenjatakan pula dengan sebuah kamera belakang 8.7…

Continue reading