Review Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

Review Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

Ya ampun .. saya pemalas menulis sekarang dah lama berniat nak tulis pasal Medina Essential ni… Bukan malas sebab apa lah .. rata-rata dah tahu saya mak beranak 4 , suami lak jauh .. perkahwinan jarak jauh ni mencabar hokey … emosi  yang stabil dan semangat yang kuat memang kena ada , nak jaga 4 […]

Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100

Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100

Ya .. review lagi .. Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100 ? zaman sekarang ni kena pandai pilih dan ambil peluang , jimat untuk masa depan keluarga gitu. Jadi nak beli barangan dapur tak perlu lah mahal bebenor kata orang perak ye dak ? Kadang-kadang produk sama je , harga tu je lain-lain. Masa […]

Toshiba Canvio Slim II 1TB , USB 3.0  ( Hard Drive External Portabel Terkini )

Toshiba Canvio Slim II 1TB , USB 3.0 ( Hard Drive External Portabel Terkini )

Toshiba Canvio Slim II 1TB , USB 3.0  dari TOSHIBA MALAYSIA   ….. Saya kan …. rasanya cari Hard Drive External Portable ni dah bertahun dah. Dah 3 kali laptop lama rosak sampai ke tukar ultrabook  baru awal tahun kelmarin. Data dalam laptop lama semua hilang bersama dengan laptop lama , simpan dalam laptop dalam lemari sebab nya […]