Kulit tak cantik ? jerawat ? kusam ? Dengan Mary Kay semua tu hanya tinggal kenangan , saya sendiri dah pun rasa kebaikkannya ,kalau rasa was-was lah nak beli produk ni jangan risau, boleh je cuba dulu guna Produk Penjagaan Wajah Mary Kay ni kemudian rasa sendiri perubahan yang terdapat di kulit muka masing-masing , lepas tu korang mesti berminat nak beli percayalah! Yang penting seronok sekali sekala lepas kan masaalah lain di belakang , happy-happy dengan kawan-kawan sambil buat facial kan , apa salahnya percuma je pun .. Mary Kay – Percuma Facial & MakeOver Wajah Di Seluruh Negara …
Mary kay , Mary Kay dah jadi consultant Mary kay ke ? tak … saya nak buat promo sikit .. jom lah korang join dan memeriahkan aktiviti beauty workshop dengan menggunakan produk Mary Kay anjuran siapa ? anjuran seorang kawan blogger juga Puan Juenita.. so sesiapa yang tinggal di kawasan berdekatan moh ler kesana , bukan buat apa pun .. dengan bayaran Hanya RM10 korang dapat merasai pengalaman untuk ber SPA , pelbagai SPA ade .. Hand SPA . Lips SPA . Eye CARE Facial Seasons . Make-up seasions dan banyak lagi termasuk dapat free gift ok! Jom daftar seperti …
– Sticky post – Jooommmm la ramai-ramai memeriahkan Aktiviti menarik ni !!! Dengan Bayaran Hanya RM10 Wanita , Suri Rumah , Aweks2 di alu -alu kan , sekali sekala mejaga diri kita kan .. jom !! Kerana dirimu begitu berharga .. RM10 dan dapat Free Gift ..pergghhh .. sekian , saya teringin gakss nak pergi ni kalau tk de aral melintang patah menbujur ke .
Saya dapat foundation free , korang ada ?? jangan jeles na.. oleh kerana saya dah lama teringin nak tengok a.k.a membelek-belek dulu sebelum membeli foundation jenama Mary Kay dari puan Juenita , so puan Juenita datang memberi terus foundation tu kat saya ..perghhh .. ” jue ko memang terbaikkkk “ Masa jue datang punyalah seronok berborak dan melayan anak-anak sampai kitaorang lupa untuk bergambar .. hukhuk sedih ..tak pe next time kita jumpa lagi .. Kulit saya jenis kuat berpeluh , bila pakai make-up , apa-apa make-up lah mesti tak kekal lama , so benda paling nak nampak kan kulit …
Sponsor post penaja kontest hari raya puanbee.com 🙂 semua penaja boleh tengok disini , sama ada blog penaja semua dah buat sponsor post atau belum ye , kalau tak sempat selesai saya update lepas raya .. berbalik kepada sponsor kali ini yang menaja Mary Kay Eau De Parfum 50ML bernilai RM125 kepada peserta bertuah kali ini adalah admin kepada blog Tetikusrusak.net Juenita nama beliau , so korang boleh lah mula berkawan dan berkenalan dengan juenita ni , wanita berkerjaya dan rajin mencari side income dengan menjadi pengedar produk mary kay , saya suka dan tabik wanita begini berusaha dan terus …