CINTA GRED A GANDINGAN SYAFIE NASWIP BERSAMA ADIK PELAKON FASHA SANDHA

CINTA GRED A GANDINGAN SYAFIE NASWIP BERSAMA ADIK PELAKON FASHA SANDHA

Siapa peminat pelakon berbakat besar yang sangat low profile. Bintang yang di lahirkan oleh Pengarah Filem terhebat Malaysia Arwah Yasmin Ahmad. Bukan Yasmin Ahmad tu ibu dia.. Tapi bakat dia di cungkil oleh Arwah Yasmin Ahmad menerusi filem pertama lakonan beliau Muhsin Siapa lagi kalau bukan Syafie Naswip. Antara pelakon kegemaran saya. Selain orangnya sangat […]

DRAMA BERSIRI TERBARU TAUKE JAMU DI TV3

DRAMA BERSIRI TERBARU TAUKE JAMU DI TV3

Petang petang saya suka juga layan drama Melayu kat TV walau kebanyakkan drama ulangan bukan drama baru. Almaklum la sambil menyiapkan kerja kerja online di rumah, tak nak terlampau sunyi basi saya memang akan on kan TV. Terperasan ada satu drama drama baru bakal di tayangkan kat slot Iris TV3 bermula 7 ogos nanti. Drama […]

SINOPSIS FILEM TERBARU SHAH RUKH KHAN, JAB HARRY MET SEJAL

SINOPSIS FILEM TERBARU SHAH RUKH KHAN, JAB HARRY MET SEJAL

Pasti peminat aktor Bollywood terkenal Shah Rukh Khan tak sabar nak tengok filem terbaru lakonan beliau kan? Terutama akak – akak & makcik makcik tu. Peminat setia shah rukh khan katanya. Harus la tonton kalau ada filem baru dari beliau kan. Yang pasti filem bollywood ni selain penuh dengan lagu lagu selalunya akan menampilkan lokasi […]