sinopsis

CINTA GRED A GANDINGAN SYAFIE NASWIP BERSAMA ADIK PELAKON FASHA SANDHA

Siapa peminat pelakon berbakat besar yang sangat low profile. Bintang yang di lahirkan oleh Pengarah Filem terhebat Malaysia Arwah Yasmin Ahmad. Bukan Yasmin Ahmad tu ibu dia.. Tapi bakat dia di cungkil oleh Arwah Yasmin Ahmad menerusi filem pertama lakonan beliau Muhsin Siapa lagi kalau bukan Syafie Naswip. Antara pelakon kegemaran saya. Selain orangnya sangat …

CINTA GRED A GANDINGAN SYAFIE NASWIP BERSAMA ADIK PELAKON FASHA SANDHARead More »

SINOPSIS FILEM TERBARU SHAH RUKH KHAN, JAB HARRY MET SEJAL

Pasti peminat aktor Bollywood terkenal Shah Rukh Khan tak sabar nak tengok filem terbaru lakonan beliau kan? Terutama akak – akak & makcik makcik tu. Peminat setia shah rukh khan katanya. Harus la tonton kalau ada filem baru dari beliau kan. Yang pasti filem bollywood ni selain penuh dengan lagu lagu selalunya akan menampilkan lokasi …

SINOPSIS FILEM TERBARU SHAH RUKH KHAN, JAB HARRY MET SEJALRead More »

ISTERI UNTUK ABANG LONG KISAH KETUA GANGSTER CARI CALON ISTERI

Isnin terakhir di bulan Julai. Mungkin masing masing tengah sibuk buat closing la hujung bulan ni nak nak lagi yang berniaga. Yang bekerja pun banyak perkara nak kena close juga kan setiap hujung bulan. Jadi hari ni mungkin menjadi hari paling sibuk & paling penat. Takpe.. Nanti dah habis waktu kerja balik rumah boleh bersantai …

ISTERI UNTUK ABANG LONG KISAH KETUA GANGSTER CARI CALON ISTERIRead More »

DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIEL

Aziz M. Osman antara pengarah terbaik di Malaysia. Siapa tak kenal pengarah yang sorang ni kan? Antara filem arahan dia XX-RAY, Puteri Impian & banyak lagi.. Kebanyakkan Filem Arahan beliau tidak mengecewakan sejak dulu lagi. Begitu juga dengan drama drama arahan beliau. Aziz M.Osman yang lahir dari keluarga seni dimana Arwah ayahnya M.Osman seorang Penyanyi …

DRAMA ARAHAN TERBARU AZIZ M.OSMAN,MY DARLING INSPEKTOR DANIELRead More »