Sinki tersumbat ? Cara senang dan berkesan.

Sinki siapa buat hal pula kali ni ? kalau tak tersumbat tak kan korang sampai ke blog akak kan. Sinki tersumbat memang membuatkan para wanita dan ibu-ibu moody sepanjang hari. Saya paling rimas kalau sinki tu tak boleh di gunakan. Baru lagi ni , tengah tengah masak air dalam sinki bertakung. Terus stop masak dan kerjakan sinki tak sedap sampai azan maghrib. Berbuka puasa pun main jamah kurma je. Sambung lagi ngodek sinki sampai  5 pagi , sampai sahur ye. Tak tahan dah saya pun tidur. Lupa anak nak sekolah bagai. Nampak tak ? betapa penting nya sinki.  Please follow…

Continue reading

Arrhh tesion. .sinki tersumbat lagi. .

Puan-puan mesti tension dan benggang tak tau nk lepas kan kat sape kan.? Bila sinki buat hal. .satu-satunya tempat paling penting dalam rumah. .mana taknye. .nak masak , nak membasunh pinggan mangkuk , nanti air pulak melimpah-limpah . Dah kena mop air pula jika setakat mop takpe lagi. .ni kena ceduk air. .huh!  Menambahkan kerja. .

sinki cantik

Nak petua Selesaikan masaalah sinki tersumbat ? Ok saya share petua dengan korang semua eh. .!  

klik link ini untuk tips sebenar 

Sinki tersumbat ? Cara senang dan berkesan.

Continue reading

Please follow and like us:
200