Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100

Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100

Ya .. review lagi .. Dimana nak beli barangan dapur bawah RM100 ? zaman sekarang ni kena pandai pilih dan ambil peluang , jimat untuk masa depan keluarga gitu. Jadi nak beli barangan dapur tak perlu lah mahal bebenor kata orang perak ye dak ? Kadang-kadang produk sama je , harga tu je lain-lain. Masa […]

Awal bulan shopping .. hujung bulan ????

Awal bulan shopping .. hujung bulan ????

Cuba teka berapa RM untuk satu troli ini ? Ini aktiviti biasa , saya beli barangan dapur yang besar-besar , susu 2-5 paket , semua kelengkapan syampu sabun ubat gigi cukup sebulan. Sebab paling utama tak suka kejap-kejap kena pergi kedai dan beli barang sikit-sikit. Susah nak bajet. Beli baju sebab hari lahir aliya (si […]

Memborong di Plaza GM Kuala Lumpur

Memborong di Plaza GM Kuala Lumpur

Dah lama nak share benda ni , tapi itu la sibuk memanjang. Plaza GM KL merupakan tempat memborong terbesar di Malaysia. Telah di catatkan di ¬†dalam Book Of Record juga. Pelabagai barangan tersedia untuk di borong , tinggal lagi pengunjung hanya perlu membawa duit. Jika ada yang ingin berniaga online , berniaga sambilan atau berniaga […]

Sahabat alam maya kini menjadi realiti

Sahabat alam maya kini menjadi realiti

Blogger admin kongsibersamanora.blogspot.com dan ¬†ashadin.com dan saya (tak kan tak kenal .. ehem ). Saja nak berjumpa lagi sekali kerana di majlis #SBB2013 kelmarin tak sempat nak bertepuk tampar dengan blogger kongsibersamanora (nora ) tu . Beliau kan AJK Majlis. So kita rancang la jumpa lagi sekali. Cuma saya la rasa terkilan sikit tak de […]

Kali ke – 2 tebus poin bonuslink

Kali ke – 2 tebus poin bonuslink

Pertama kali tebus poin bonus link adalah kelakar. Kita nampak macam besar tapi kecil , kali ke dua tebus ni dah pandai sikit. Kali ni baca btul-betul barang apa yang hendak di tebus. Pernah ke tebus poin dari bonus link ni ? kalau belum pernah elok la pergi tengok-tengok website bonus link. Rugi tak tebus […]