shopping

jualan murah al-ikhsan

Jualan Murah Al-Ikhsan di Stadium Malawati Shah Alam

Siapa tak kenal Al-Ikhsan ? tempat kasut-kasut berjenama dijual dan harga yang kadang-kadang mampu milik dan kadang-kadang mampu tengok. Semalam 1 Nov gigih meredah hujan pergi ke jualan Jumbo Wholesale Al-Ikhsan di Stadium Malawati Shah Alam. Boleh tahan harganya murah dari biasa. Diskaun sehingga 70 %. Yang jadi masaalah ..ramainya orang ..tak tahan .. saya …

Jualan Murah Al-Ikhsan di Stadium Malawati Shah AlamRead More »

Kasut budak comel-comel

Tahun ni saya shopping dengan semua ada diskaun .. Anak-anak asalkan dapat baru je dah puas hati sangat. Kecil lagi kan , tak pandai jenama-jenama melainkan kita yang ajar dia berjenama. Tahun ni budak gegirl berdua tu nak kasut tinggi sesaja , dari awal bulan puasa sampai ke hari nak membeli asyik cakap nak kasut …

Kasut budak comel-comelRead More »

shopping di tesco

Masa menebus kupon #tesco

Sebenarnya pergi tesco untuk ke pejabat pos untuk poskan lactolite , ada pelanggan yang order lactolite semalam.. korang tak nak ke try lactolite tu ? sambil-sambil tu beli sedikit barang dapur .. tak sangka banyak pulak kupon yang di terima.. Ada keyword yang masuk ke blog saya … pos laju .. apakah yang akan terjadi …

Masa menebus kupon #tescoRead More »