Lazada birthday party terpaksa join

Lazada birthday party terpaksa join

Assalamualaikum , hai ..cuti seminggu pergi mana ? Saya dah balik kampung , memang la seronok balik kampung enjoy makan makan ke hulu ke hilir . Tapi sayang ada makhluk buat onar sampai hilang rasa seronok tu. Last balik KL balik dalam keadaan stress .. Stress gila .. Rasa malas nak layan sapa-sapa menyembang. Maka […]

Membeli belah di ikea – reward diri

Membeli belah di ikea – reward diri

Assalamualaikum .. tajuk kali ini reward diri pula. Siapa suka reward diri sendiri ? atau siapa yang kata itu semua alasan je nak shopping ? Dulu saya jenis ada duit simpan untuk kecemasan konon nya. Kemudian duit habis juga. Lepas tu dah selalu sangat agaknya duk fikir kecemasan tu sampaikan macam doa pula. Malangnya di […]

Shopping kasut raya part 1- Taobao

Shopping kasut raya part 1- Taobao

Assalamualaikum , raya dah nak dekat. Masa ni semua orang sibuk ganti puasa dan juga shopping sikit-sikit dah untuk raya. Saya ni dah lama tak shopping apa-apa. Jadi di kesempatan nak sambut raya kita shopping lah sikit-sikit. Nak beli serentak semua mahal tak sanggup lah . Satu lagi saya tak sanggup juga usung anak-anak ramai […]

Apa beza fanpage dan personal profile ?

Apa beza fanpage dan personal profile ?

Saya percaya semua peniaga online akan mengalami masaalah ini.Setiap kali gambar di upload , akan ada komen . PM .. PM .. PM ..Persoalan nya di sini , admin facebook nak PM apa ? semua detail dah ada pada gambar , code , saiz , harga , dan cara pembelian / penghantaran.Dia masih minta kita […]

Cara untuk shopping di tesco online

Cara untuk shopping di tesco online

Syukur ada tesco online zaman sekarang , ianya memudahkan .. sebelum ni saya memang pelanggan setia tesco. Perut memboyot dengan tiga orang anak pun terjah ke tesco untuk beli barang. Tetapi sejak baby nombor empat di lahirkan terasa seolah tak cukup tangan dan tenaga lagi nak pergi shopping. Bukan maksudnya saya tak boleh pergi shopping […]