Keputusan Contest Gadget Impian & Sepetang Bersama Blogger #jumpadenaihati

asam laksa thailand

Mood tersangat-sangat bercampur aduk , malas update blog , malas buat segalanya .. tapi tanggungjawab untuk update blog tetap ada , sebab saya dah menerima bayaran untuk membuat iklan di blog kan , secara tak langsung kita kena berkerja dengan lebih tekun , amanah orang dah bagi. Jumpa kedai Asam Laksa Thailand , sekali cuba nak lagi ..sedap ..pedas .. tak puas makan ..(cakap mcm ni kang kena kutuk lagi ahaks.. ) Tapi .. allhamdulillah , blog semakin pulih nampaknya , kalau sebelum ni macam-macam dugaan belaku , saya pendam kan saja , sebab benda tu semua terjadi secara takā€¦

Continue reading