Apr
2012

Keputusan Contest Gadget Impian & Sepetang Bersama Blogger #jumpadenaihati

Mood tersangat-sangat bercampur aduk , malas update blog , malas buat segalanya .. tapi tanggungjawab untuk update blog tetap ada , sebab saya dah menerima bayaran untuk membuat iklan di blog kan , secara tak langsung kita kena berkerja dengan lebih tekun , amanah orang dah bagi.

asam laksa thailand

Jumpa kedai Asam Laksa Thailand , sekali cuba nak lagi ..sedap ..pedas .. tak puas makan ..(cakap mcm ni kang kena kutuk lagi ahaks.. )

Tapi .. allhamdulillah , blog semakin pulih nampaknya , kalau sebelum ni macam-macam dugaan belaku , saya pendam kan saja , sebab benda tu semua terjadi secara tak sedar , mungkin saya sendiri ada buat beberapa kesalahan , leka dengan diri sendiri dan lari dari sebab asal saya berblog.

Sekarang ni berdebar lagi .. dengan keputusan contest gadget impian , alahai … keputusan akan di umumkan hari ahad ni , bertempat di Hotel Singgahsana, Petaling Jaya, Selangor pada jam 2.00pm, 15/4/2012. Seramai lebih kurang 100 blogger dari jauh dan dekat akan berkumpul di sana , jadi sesiapa sahaja yang rasa nak pergi , mungkin belum terlewat untuk mendaftarkan nama masing-masing dengan rujuk disini , cam mana nak join.

Semua peserta akhir contest gadget impian wajib hadir , alamak .. jeng jeng jeng .. bertambah bedebar lah …

Pokoknya ..cam mana saya nak pergi ? husband pergi kedah lor .. anak2 sapa nak jaga .. nak naik lrt ada ke tidak ? nak dirve , aku takut tak sampai2 jek  .. tambah lagi debaran keputusan contest gadget impian tu yek .. alahai..tapi tak pe .. doa-doakan saya sampai dengan jayanya .. :)

Cool ….

P/S : Pengguna twitter yang dapat pergi boleh follow update pasal event ni di twitter dengan hashtag #jumpadenaihati

Search