SEO ..SEO..SEO..hehe entry ini khas untuk DEQdeq Dan Rafina mimi..juga untuk sue manja yang tanya tips SEO tu ..lain dari ini BW laju2 kot! hee Bee terlepas cakap pada mereka kalau nak pilih template tu mesti pilih yang mesra SEO, then diorang tanya balik apa SEO tu..kihkih Bee terbaca di banyak blog bahawasanya SEO nih penting..untuk template wordpress memang dah ada meta-meta untuk jadikan template tu mesra SEO tapi blogspot kebayakkan kena tambah sendiri tau! untuk mengetahui apa itu SEO { klik sini } bee tak pandai nak jelaskan..nanti tercopy orang marah weiii!! Dan ini penerangan lebih lanjut lagi tentang …