Gigih nya pergi low yat yang sesak untuk baiki telefon model N79 ni …sayang .. banyak kenangan dengan telefon ni , dulu harga beli RM1400 hoho macam harga tab zaman sekarang … rosak skrin saja .. RM60 . ada juga yang letak harga sehingga RM90 , kena rajin tanya dan cari kedai mana yang berpatutan lah … En suami baiki telefon N73 nya cuma RM35 , button tengah tak berfungsi . Ada benda yang ada sentimental value tak dapat nak pisah . Walau pun ramai yang mintak fon ni hehe .. maaf tak kan bagi la … Live update secara …