produk kamera

Promosi Senheng Kamera Digital Samsung , Panasonic & Sony

Ya semacam dah jadi duta sengheng ni , amboii korang jangan cakap macam tu kat puanbee pula ya .. bukan apa sekadar nak war-warkan kepada korang. Bahawasanya .. Senheng ada buat promosi produk digital terbaik !!

# Semua promosi ini akan tamat pada 30 September 2012. Boleh di dapati daripada semua kedai Senheng dan cawangan senQ.

Sempat lagi lepas raya korang pergi terjah senheng.. waaa.. geram dengan kamera dia ..

produk kamera

Antara produk yang menjadi sasaran promosi kali ini adalah seperti di dalam gambar di atas :

SAMSUNG NX210 Ā , Panasonic DMCGX1WGC , SONY NEX5N/K , Panasonic DMCGF5WGC , SAMSUNG NX 1000 , SONY NEXF3K .

Pembeli boleh membeli dengan pembiyaan ansuran rendah AEON iaitu hanya 1% di senheng dan boleh mendapat pembayaran mudah sehingga 36 bulan ( maknanya makin rendah lah bayaran bulanan korang ) . Juga harus di ingat .. dengan semua pembelian di atas korang akan dapat diskaun dengan voucher yang telah saya war-warkan di dalam entri lepas [ LINK ] Voucher dari RM100 – RM500 untuk pembelian tertentu.

Waranty pula up lagi kepada 5 tahun. Dan akan menerima hadiah special premium dari Senheng dan SenQ juga.

Oleh itu lepas raya nanti rasa macam ada bajet lebih boleh terjah beramai-ramai ke Senheng dan Cawangan SenQ terdekat , murah dan berbaloi ni …

Selamat hari raya šŸ™‚

hebat raya dengan senheng

Promosi Senheng .. Hebatkan raya kau !

Sticky post 48 Hours šŸ™‚ Hebat sangat ke promosi Senheng ni ? Ya! hebatkan lah raya kau dengan membeli peralatan elektrik dan elektronik rumah , gadget baru dengan promosi raya dari Senheng ni. Biasa di hujung tahun atau tiba hari raya , kita dapat bonus , masa ni lah yang ada untuk membeli kelengkapan rumah yang baru , mesin basuh dah rosak berjeman , tunggu juga bonus untuk beli mesin basuh , masa ni jugaklah begitu banyak promosi berlangsung.. kita sebagai pengguna ni harus peka .. mana nak dapat promosi yang betul .. betul … betul berbaloi ?

Bil Elektrik Terlalu Tinggi? Klik Disini!
hebat raya dengan senhengIngin Kurangkan Bil Elektrik Anda? Klik Disini!

Mana boleh dapat beli TV LCD besar tu dan dapat balik cash voucher *sehingga RM500 ? Mana nak dapat beli kamera DSLR Nikon dan dapat balik cash voucher *sehingga RM500 ? Mana nak dapat ? cer citer …

Tetapi di Sengheng boleh !!!!! Saya share promosi terbaru untuk korang na….Sempena raya ni saja … ada KEMPEN PENJIMATAN DENGAN ADANYA REBATE BAUCER Ā TUNAI *sehingga RM500 untuk Ā pembelian terpilih.

promosi raya senheng

Contoh : Beli barangan rumah acam peti ais , TV LCD , mesin basuh ke .. :

Dari RM 999 ke RM 1999 anda akan dapat baucer tunai RM100 , jika harga barangan dari RM2000 – RM2999 pula , anda akan dapat baucer tunai RM200 , manakala jika membeli barang dari harga RM 3000 – RM3999 , anda akan dapat baucer tunai RM300 , begitulah seterusnya jika beli barangan berharga RM 4000 – RM4999 anda akan dapat baucer tunaiĀ RM400 , dan akhir sekali jika membeli barangan bernilai dari RM5000 – RM5999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ RM500.. hebat tak ?

promosi senheng 2012

Contoh 2 : Beli barangan gadget/ teknologi contoh kamera DSLR , Smartphone ke .. :

Dari RM 999 ke RM 1999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ RM50 , jika harga barangan dari RM2000 – RM2999 pula , anda akan dapat baucer tunaiĀ RM100 , manakala jika membeli barang dari harga RM 3000 – RM3999 anda akan dapat baucer tunaiĀ , begitulah seterusnya jika beli barangan berharga RM 4000 – RM4999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ , dan akhir sekali jika membeli barangan bernilai dari RM5000 – RM5999 Ā anda akan dapat baucer tunaiĀ RM250.. hebat tak ?

Wahhh .. hebat bukan ? Mana nak dapat jualan hebat begitu kan ? Nak yang lagi hebat ? Korang boleh menyertai AEON RAYA CONTEST. Sebanyak RM100,000 hadiah di tawarkan untuk pemenang.

Seperti biasa di Senheng kita boleh beli barang secara kredit dengan pembiyaan ansuran mudah AEON .Ā Bayaran muka nya adalah sebanyak RM1 sahaja untuk semua produk. Kelebihan lain bayaran untuk bulan pertama akan di lewatkan.

(1 Julai – 31 Ogos )

Opss chop ! sebelum lupa .. ada lagi ..Sempena keluaran filem The Amazing Spider-man ā€“ Ada satu contest Beli & MenangĀ – untuk memenangi 50 unit 46ā€ Sony Internet LED TVĀ . Selain itu ada juga gift eklusif premium bersempena The Amazing Spider-man tu seperti (beg kasut , beg , payung dan karpet )

Amacam ?? Hebak Hebat tak ?

Ya .. ya .. Hebak ! Hebat ! Sila keĀ https://www.senheng.com.my/2012aug/raya/Ā untuk tengok promosi berikutnya , kalau lah nak tengok dulu apa yang korang teringin sangat nak beli kan .. Cuci mata .. dari mata turun ke hati ..hikss