Ya semacam dah jadi duta sengheng ni , amboii korang jangan cakap macam tu kat puanbee pula ya .. bukan apa sekadar nak war-warkan kepada korang. Bahawasanya .. Senheng ada buat promosi produk digital terbaik !! # Semua promosi ini akan tamat pada 30 September 2012. Boleh di dapati daripada semua kedai Senheng dan cawangan senQ. Sempat lagi lepas raya korang pergi terjah senheng.. waaa.. geram dengan kamera dia .. Antara produk yang menjadi sasaran promosi kali ini adalah seperti di dalam gambar di atas : SAMSUNG NX210  , Panasonic DMCGX1WGC , SONY NEX5N/K , Panasonic DMCGF5WGC , SAMSUNG NX …
Sticky post 48 Hours 🙂 Hebat sangat ke promosi Senheng ni ? Ya! hebatkan lah raya kau dengan membeli peralatan elektrik dan elektronik rumah , gadget baru dengan promosi raya dari Senheng ni. Biasa di hujung tahun atau tiba hari raya , kita dapat bonus , masa ni lah yang ada untuk membeli kelengkapan rumah yang baru , mesin basuh dah rosak berjeman , tunggu juga bonus untuk beli mesin basuh , masa ni jugaklah begitu banyak promosi berlangsung.. kita sebagai pengguna ni harus peka .. mana nak dapat promosi yang betul .. betul … betul berbaloi ? Bil Elektrik …