Salam bahagia semua 🙂 haaaa ini lah akibatnya kalau suka suka bebel di blog orang .. heheh .. tengok banyak dah hadiah/gift yang saya dapat jeles tak ? sebenarnya dah lama hadiah ni sampai seminggu kot , tapi dalam seminggu tu dah ada draft untuk post .. hari ni memang tak de draft so baru je taip kikiki.. jujur ni kan kan .. bini sapa lah .. Model sedang memegang sebuah Perisian Original Kapersky Antivirus 2011 for 1 user , dari blog Myglobalnetwork.com eheemmmm.. sebenarnya saya bukan kuat bebel disana .. tapi saya kuat bertanya tentang komputer dan kebetulan Si …