Salam hormat 🙂 Nak dekat dah kan ? so sekarang saya nak buat list siap-siap untuk tidak mngelirukan saya di kemudian hari maklum lah , saya buat kontest menang duit raya ni betul2 time orang nak beraya , balik kampung dan sebagainya .. tapi ada sebab kenapa saya nak sangat buat kontest bulan ogos nih ehem2.. Ini adalah senarai untuk peserta yang menghantar link lebih dari sekali untuk memenagi hadiah special .. saya akan buat random juga , tapi peluang untuk menang lebih cerah jika berada dalam list ini kerana tak ramai yang buat banyak entri kan … Peserta yang …