Macam mana nak kurus ? tanya KevinZahri sambil cebik muka. Tak dapat ku lupakan .. maka pelbagai jawapan keluar dari mulut peserta antaranya … tak makan nasi , banyakkan bersenam , kira kalori dan macam-macam lagi. Kalau saya tanya korang lah , macam mana nak kurus ? dah tentu korang pun akan tertanya-tanya , macam mana nak kurus jugak , sebabnya kebanyakkan orang yang dah kurus tak akan tanya soalan tu , dah orang yang tak kurus akan tanya dan dah tentu tak ada jawapan yang tepat , kalau ada comfirm dah kurus. Ok berbelit sikit. Sebenarnya maksud perenggan intro …
Ok ini motivasi diet untuk pagi sabtu, hari sabtu anak-anak tak kesekolah apa-apa , so saya fikir nak panjat2 sikit cuci tingkap dapur dah berminyak tu , kira cam senaman juga kan ? post ni saya schedule awal-awal dah , orang kongsi pengalaman dengan saya , dan saya kongsi pengalaman dengan korang , bagus kan ada kawan-kawan saling tolong menolong beri sokongan dan support seikhlas hati. Di bawah adalah dari komen kak yanmie , kami sama-sama berazam tuk kurus dalam tahun 2012 .. moga berjaya .. amin ..nak tengok yang jelas terang dan nyata tengok kat sini Dibawah ni adalah …
Morning , hehehe seronok pula saya update pasal diet jer ni , selain dari saya boleh dapat jadikan motivasi diri saya dapat juga jadikan sebagai motivasi buat kawan-kawan yang turut sama nak berdiet , allhamdulillah .. baca komen puan kutu dan een , memang memberi dorongan buat saya. Hari ni sarapan apa ? saya bersarapan meehoon goreng , memang hari-hari kena masak sarapan , anak-anak bawak bekal kan .. lagipun hari ni lapar betul , malam tadi makan epal je .. semalam tak sentuh nasi langsung tu yang rasa lemah sikit , orang malaysia kan mana buleh berenggang dengan nasi …