Dara Semula Dengan Vibrant Kegel Device

Mari kita rungkaikan kenapa wanita perlukan sangat vibrant kegel device ni , kelmarin saya telah di jemput untuk ke satu event yang di lancarkan oleh Bioinfinity bagi menjelaskan lagi secara tepat , terang dan jelas kenapa wanita harus sangat pentingkan senaman otot pelviks kita. Dan Vibrant kegel device adalah satu alat yang akan memudahkan proses senaman kegel yang di buat , atau orang tua-tua dulu dalam masyarakat melayu , diorang akan cakap “senaman kemut”

Sebelum majlis bermula , mesti lah ada minum-minum dulu , iyalah ..dari 9.30 pagi sehingga ke jam 2.00 ptg hendak berada bersama dengan ramai blogger lain untuk memahami proses senaman kegel yang lebih berkesan , tak kan tak makan kot. Pengsan puanbee nanti. yooo lah ..

Yang pastinya ramai blogger yang hebat-hebat ada disana , kakinakl , yanmieonline , misssunshine , ciklailyputih , jardness , kakemilayusof , eiii ramai lagi .. nanti saya tengok kad diorang semua n update lagi.

Semua blogger juga gila bergambar , kamera toksah cakap ..punya lah banyak .. ni pun ada banyak gambar dalam laptop , tapi saya upload sikit jek lah buat tatapan pembaca semua. Read More