kegel vibration testimoni

Testimoni Setelah Guna Alat Senaman Kegel Selama Sebulan

Salam , ikhlas dari hati , buat testimoni selepas gunakan Alat Senaman kegel ( Vibrant Kegel Device ) selama sebulan. Aiyooo sampai lupa nak buat testimoni ni , sebenarnya … alat yang hebat ini patut di sebarkan betul tak ? sebelum saya beri testimoni ajaib saya , adalah lebih baik saya ulang balik , apa itu Vibrant Kegel Device .. refresh memory ….

kegel vibration testimoni

Apa itu Vibrant Kegel Device

  • Vibrant Kegel Device adalah satu alat yang dapat membantu kita membuat senaman yang dapat membantu menguatkan lantai otot pelvik
  • Kegel Device ini selamat dan mengambil kira aspek keselamatan, keselesaan dan kemudahan. Kompak dan ringan, ia amat sesuai bagi wanita yang sentiasa bergerak cergas. Peranti ini dibuat hasil panduan profesional dan nasihat pakar ginekologi supaya dapat menawarkan keselesaan maksimum bagi wanita. Vibrance Kegel Device mempunyai sarung tahan lasak dan antibakteria membolehkan pengguna meningkatkan tahap senaman secara selamat dan berkesan. Sarungnya diperbuat daripada getah silikon bermutu tinggi.
  • Ia direka meningkatkan kekuatan pengecutan otot vagina, menguatkan otot cerut pundi kencing, membantu memperbaiki kualiti kehidupan, menambah baik postur tubuh, mencantikkan tona otot abdomen dan mengembalikan bentuk badan.
  • Turut menerima pengiktirafan di peringkat antarabangsa dengan menggondol Pingat Emas daripada Geneva Award for Invention pada 2001, ia dipaten dan boleh didapati secara meluas di 18 negara, termasuk Amerika Syarikat, United Kingdom, Jerman, Perancis, Australia, Jepun, Singapura dan Hong Kong.

Oh yeayhh walaupun malu nak mengaku , tapi saya mengaku … orang yang berbadan besar macam saya , sedikit sebanyak , apabila bergerak cergas , atau pun berjogging , belari memang akan ada kesan otot pelviks yang lemah , ye lah anak pun dah 3 orang kan , badan pulak besar , lagi tambah-tambah kesan otot pelviks yang lemah..  apa kesan otot pelviks lemah ? tengok di link ini ..

Lepas pakai selama seminggu sahaja , betul-betul buat senaman ni setiap hari lah … kalau tak buat senaman ini memang tak ada kesan. Lepas dah seminggu rasa nak terkucil apabila saya berlari , berjogging mahupun batuk , dah tak ada .. ok ..saya suka sebab kering sentiasa , idok lah asyik tak selesa bila kita pergi berjalan2 sekalipun , tak perlu nak sentiasa tukar seluar kecikkan .. saya suka sangat.

Oh umur muda lagi , jangan ingat orang muda tak ada masaalah , orang muda kalau dah beranak 3 , kesannya sama je dengan orang berumur tu .. tak percaya ? sila beranak tiga … wahahaha ..

Opsss tak boleh story panjang sangat ni pun dah banyak kali tapis , hal rumah tangga tak boley …hahahah ….

Jom dapatkan set Vibrant Kegel Device korang sekarang jika rasa sayang kan tubuh badan sendiri dan sayangkan suami .. hehe boleh dapatkan secara online di http://www.mybioinfinity.com/ , SHINS outlets , pusat kecantikkan terpilih dan juga kebanyakkan hospital di Malaysia dengan harga RM498.00 Sahaja. Customer care line adalah 1700-81-0142

Anak dara yang belum berkahwin tidak di galakkan , kecuali dia memang ada masaalah rahim jatuh , dan sebagainya itu pun kena dapatkan pandangan doktor dulu. Alat ini sangat di rekomenkan kepada wanita yang telah berkahwin , beranak pinak , berbadan besar … sangat-sangat!

Dara Semula Dengan Vibrant Kegel Device

Mari kita rungkaikan kenapa wanita perlukan sangat vibrant kegel device ni , kelmarin saya telah di jemput untuk ke satu event yang di lancarkan oleh Bioinfinity bagi menjelaskan lagi secara tepat , terang dan jelas kenapa wanita harus sangat pentingkan senaman otot pelviks kita. Dan Vibrant kegel device adalah satu alat yang akan memudahkan proses senaman kegel yang di buat , atau orang tua-tua dulu dalam masyarakat melayu , diorang akan cakap “senaman kemut”

Sebelum majlis bermula , mesti lah ada minum-minum dulu , iyalah ..dari 9.30 pagi sehingga ke jam 2.00 ptg hendak berada bersama dengan ramai blogger lain untuk memahami proses senaman kegel yang lebih berkesan , tak kan tak makan kot. Pengsan puanbee nanti. yooo lah ..

Yang pastinya ramai blogger yang hebat-hebat ada disana , kakinakl , yanmieonline , misssunshine , ciklailyputih , jardness , kakemilayusof , eiii ramai lagi .. nanti saya tengok kad diorang semua n update lagi.

Semua blogger juga gila bergambar , kamera toksah cakap ..punya lah banyak .. ni pun ada banyak gambar dalam laptop , tapi saya upload sikit jek lah buat tatapan pembaca semua. Read More