Tau …. puasa pun belum lagi dah nak raya .. kebetulan kelmarin nampak orang jual semperit di facebook , kemudian dah rasa teringin (sakit mental tengok makanan) lepas tu adik datang dari taiping , memang best la …. kalau saya sorang memang tak kan buat punya , jemu kot buat sorang-sorang dan ada pula 3 orang pembantu chef tu nak itu nak ini kang susah … Dan … apa lagi …. peluang baik punya , mari lah kita ke kedai mencari bahan buat semperit ni , tengah beli bahan boleh pula mak call , tanya buat apa , kita cerita …