Maaf , ramai yang tunggu saya publish gambar-gambar di sepanjang Seminar Jom Kurus oleh KevinZahri bukan ? Maaf lah ye ..tiba-tiba rasa lemau-lemau biskut raya pula , disebabkan line internet di rumah ni lembab sangat. Nak loading satu-satu page pun ambik masa … Terlebih dahulu haruslah berterima kasih kepada Kevin Zahri kerana sanggup meluangkan masa bagi menjayakan program ini. Terima kasih juga pada Hospital Prince Court di atas kesudian menaja tempat ini dan beramah tamah dengan puanbee.com. Terima kasih pada rakan blogger yang meluangkan masa di seminar jom kurus ini. Keseluruhan cerita .. Seminar yang di buat oleh kevin sangat …
Yaa … takut ada yang terlupa nanti , petang ni kita jumpa di Hospital Prince Court yang sudi menaja Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com dan Kevinzahri.com. Hari yang di nantikan telah tiba , saya mungkin akan bertolak dan berada disana awal sikit.Jam bermula 2 petang kan ? jangan lupa ya .. Senarai Peserta disiniĀ  – semua yang tersenarai/atau ada yg email tp tk di masukkan disini datang tau .. jangan rasa was-was, boleh bawak partner juga. Agenda Seminar Jom Kurus Arrival Seminar Bermula Camne nak kurus Bina sasaran realistik Apa nak makan Perlu ke bersenam Suplement dan lain-lain Bersurai …
Ya.. lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit gementar , bagaimana lah agaknya nanti kan ? Kevin Zahri mesti rileks aja , dia dah biasa anjurkan seminar ni kan.. Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini Yang pastinya disana nanti akan jadi pengalaman untuk korang , mungkin lepas ni akan di jemput …
Salam satu dunia… semoga berjayalah hendaknya program kita ni kan ..sini saya senaraikan peserta yang telah pun menghantar link dan comfirm berjaya mendapat tempat di Majlis Seminar Jom Kurus Itu Nanti. Ada yang tanya berapa puanbee dapat dengan membuat kerjasama dengan Kevin Zahri ni. Terus terang saya tidak mengambil upah apa-apa kecuali saya boleh sertai seminar tersebut dan mendapat E-Book percuma seperti blogger lain juga. Tujuan saya tak lain tak bukan , hanya untuk mengajar blogger sama-sama belajar dan memahami cara untuk jadi lebih sihat , cara untuk memasak makanan lebih sihat dan mendapat sedikit nasihat , ilmu dari Kevin …