Bersama Blogger di Seminar Jom Kurus Kevin Zahri

Maaf , ramai yang tunggu saya publish gambar-gambar di sepanjang Seminar Jom Kurus oleh KevinZahri bukan ? Maaf lah ye ..tiba-tiba rasa lemau-lemau biskut raya pula , disebabkan line internet di rumah ni lembab sangat. Nak loading satu-satu page pun ambik masa …

Terlebih dahulu haruslah berterima kasih kepada Kevin Zahri kerana sanggup meluangkan masa bagi menjayakan program ini. Terima kasih juga pada Hospital Prince Court di atas kesudian menaja tempat ini dan beramah tamah dengan puanbee.com. Terima kasih pada rakan blogger yang meluangkan masa di seminar jom kurus ini.

Keseluruhan cerita .. Seminar yang di buat oleh kevin sangat seronok , tak terasa waktu berlalu amat pantas , mula jam 2.30pm hingga 5.30pm , sekejap sahaja. Rasa tak cukup aje ilmu yang di korek dari Kevinzahri. Walaupun waktu tu memang lah ada rasa sedikit rimas dengan anak-anak daku tu , asyik buat aksi yang membuatkan ibunya hilang tumpuan. Aduh .. minta maaf lah banyak-banyak bagi pihak anak saya kepada semua peserta yang hadir pada hari tu.

Blogger yang mendaftar adalah 20 orang , tetapi yang hadir hanya 14 orang. Tetapi tak apa .. 14 orang yang hadir pun dah cukup meriah. Sekali lagi saya berterima kasih sangat pada kawan-kawan yang memberi sokongan dengan hadirkan diri ke Seminar ini. Di harapkan di masa akan datang ada lagi program dan mendapat penaja . Kalau ada kan.

Antara blogger yang hadir , yang mana dah update saya link kan tajuk .. pergilah baca pengalaman masing-masing 🙂 Read More

Jumpa Disana Hospital Prince Court

Yaa … takut ada yang terlupa nanti , petang ni kita jumpa di Hospital Prince Court yang sudi menaja Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com dan Kevinzahri.com.

Hari yang di nantikan telah tiba , saya mungkin akan bertolak dan berada disana awal sikit.Jam bermula 2 petang kan ? jangan lupa ya ..

Senarai Peserta disini  – semua yang tersenarai/atau ada yg email tp tk di masukkan disini datang tau .. jangan rasa was-was, boleh bawak partner juga.

Agenda Seminar Jom Kurus

  1. Arrival
  2. Seminar Bermula
  3. Camne nak kurus
  4. Bina sasaran realistik
  5. Apa nak makan
  6. Perlu ke bersenam
  7. Suplement dan lain-lain
  8. Bersurai
  • Boleh pergi twitter saya untuk pertanyaan
  • Twitter : @Puanbeedotcom

*Tetapi kalau tak de twitter boleh email dan drop mesej di fanpage k .. tengok sidebar.

  • Prince Court Medical Centre
  • 39 Jalan Kia Peng, 50450 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur

 

2 Hari Lagi Bersualah Kita

Ya.. lagi 2 hari maka bersualah kita didalam satu majlis Seminar Jom Kurus bersama Kevin Zahri. Saya merasa agak tidak sabar untuk bertemu dengan blogger semua , dan saya juga ada rasa sikit gementar , bagaimana lah agaknya nanti kan ? Kevin Zahri mesti rileks aja , dia dah biasa anjurkan seminar ni kan..

Di ulangi kekosongan masih ada kira-kira 20 tempat lagi , nanti kalau rasa nak join buat lah entri kelayakan tu cepat-cepat tau … senarai peserta saya telah update disini [LINK]

Yang pastinya disana nanti akan jadi pengalaman untuk korang , mungkin lepas ni akan di jemput untuk menghadiri event-event lain pula, mungkin lepas ni korang pun akan dapat peluang untuk menjana kewangan dari blog melalui cara lain. Ada banyak kelebihan kalau korang aktifkan diri dan blog ni. 🙂

Sekali lagi .. maklumat Seminar Jom Kurus

Topik: Jom Kurus bersama Kevin Zahri (maklumat lanjut)
Tarikh: 8hb Julai 2012
Masa: 2-5pm
Lokasi: Prince Court Medical Centre, Kuala Lumpur
Speaker: Kevin Zahri
Bilangan Peserta: 40 sahaja
Penyertaan percuma , selain dari itu blogger yang hadir akan mendapat eBook percuma selepas sesi seminar.

Peserta Seminar Jom Kurus

Salam satu dunia… semoga berjayalah hendaknya program kita ni kan ..sini saya senaraikan peserta yang telah pun menghantar link dan comfirm berjaya mendapat tempat di Majlis Seminar Jom Kurus Itu Nanti. Ada yang tanya berapa puanbee dapat dengan membuat kerjasama dengan Kevin Zahri ni. Terus terang saya tidak mengambil upah apa-apa kecuali saya boleh sertai seminar tersebut dan mendapat E-Book percuma seperti blogger lain juga.

Tujuan saya tak lain tak bukan , hanya untuk mengajar blogger sama-sama belajar dan memahami cara untuk jadi lebih sihat , cara untuk memasak makanan lebih sihat dan mendapat sedikit nasihat , ilmu dari Kevin Zahri. Bukan apa .. saya faham .. kebanyakkan blogger memang berat badan melebihi pasas yang sepatutnya , tambah-tambah lagi perempuan dan suri rumah macam saya , ini lah masanya kita perbetulkan cara hidup kita sehari – harian. Lagi pun boleh bersuka ria , berjumpa dan luaskan lagi network kita ..ye dak ?

Puasa pun dah nak dekat kan .. hikhik ..korang ni ..suruh beli corset tak mau , buat program free pun tak mau … apa mahu mu ?

Disini saya senaraikan peserta yang telah hantar link dan comfirm lah akan sama-sama sertai Seminar Jom Kurus ini nanti. Terima kasih atas sokongan.

Jom baca post mereka , boleh buat kita tersenyum …

  1. http://sephiasayang.blogspot.com/2012/06/jom-kurus.html- Tarik diri
  2. http://zanasukahidup.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-dengan-kevin-zahri.html
  3. http://www.ciklilyputih.com/2012/06/aku-nak-kurus-dengan-kevin-zahri.html
  4. http://iswatie.blogspot.com/2012/06/projek-seminar-jom-kurus-percuma-untuk.html
  5. http://cik-lily.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri-secara.html
  6. http://thegossipgirlie.tumblr.com/post/25404966923/http-thegossipgirlie-tumblr-com-jom-kurus-kevin-zahri
  7. http://shilazizi.blogspot.com/2012/06/seminar-jom-kurus-bersama-kevin.html
  8. http://lov-note.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  9. http://ainshazrin.blogspot.com/2012/06/seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  10. http://akubiomed.com/2012/seminar-seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri/#axzz1yttN0VPi
  11. http://www.kujie2.com/events/seminar-jom-kurus-bersama-kevin-zahri-khas-untuk-blogger.html
  12. http://namakuintan.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-bersama-kevin-zahri.html
  13. http://apabilaazambercerita.blogspot.com/2012/06/jom-kurus-dengan-kelvin-zahri.html
  14. http://nadot.my/2012/06/jom-kurus-dengan-kevin-zahri-percuma-untuk-blogger.html
  15. http://daddydee.net/2012/06/saya-mahu-kurus-seminar-jom-kurus/
  16. http://fatiyahh.blogspot.com/2012/07/small-project-kevin-zahris-seminar.html

P/S : Yang mana tersenarai ni kira boleh pergi lah .. setiap entri akan disemak oleh saya dan KevinZahri , kalau hari ni ada entri nya ,esok tak ada kemungkinan peluang tu akan di beri kepada orang lain.

Harap maaf..