Di lahirkan pada tahun lompat – 29 Februari

Di lahirkan pada tahun lompat – 29 Februari

29 Februari merupakan hari ke-60 dalam tahun lompat menurut kalendar Gregory. Tinggal 306 hari sebelum memasuki tahun selepasnya. 29.2 merupakan tarikh lahir anak sulung saya. Nama nya aliya , dia di lahirkan awal dari tarikh janggan sebenar dulu doktor jangkakan aliya akan di lahirkan pada 28.3 tetapi di sebabkan beberapa masaalah maka saya di paksa […]

Cerpen : Al-Fatihah Buat Abah

Cerpen : Al-Fatihah Buat Abah

“Abah balik .. abah balik … , cepat kemas semua ni , jangan bising .. syhhhh “┬áKedengaran bunyi motosikal kepunyaan abah ku dari jauh , seperti biasa ketika itu juga aku dan adik beradik lain akan bersiap sedia , pura-pura tidur , berkelakuan baik , tidak sesekali membuat bunyi bising , adik yang kecil di […]

Kawan Terhangat September

Kawan Terhangat September

Dah lama tk buat artikle penghargaan ini , asyik terlupa aje ..sibuk itu ini .. bulan ni betul-betul tekad nak buat sampaikan tak tukar setting tarikh untuk widget tu selagi tak buat artikle kawan terhangat ni .. ahakss .. lepas ni kita tukar setting balik lah ye .. jejak untuk kawan terhangat Oktober pulak ye […]

Segmen PuanBee : Review Blog LanaBusyBee

Segmen PuanBee : Review Blog LanaBusyBee

Ehemmmm lama tak buat segmen ni , sekarang bee buat segmen ni autopublish sementara bee berada di kampung , ada majlis kenduri kahwin sedara mara , so fokos ke aktiviti perkahwinan itu ok !.. Kali ni blog yang menjadi pilihan adalah lanabusybee , eh umur kita sama kan lana lagi 3 tahun ke 30 adoii […]

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada

Segmen Puanbee : Review Blog Syue syada

Salam Bahagia ­čÖé wee…puanbee kembali lagi dengan segmen review , semoga selepas di review blog korang bertambah baik , haha tapi kebanyak kan nya memang bertambah – tambah baik , lagi bertambah baik jika puanbee yang di tugaskan menabah baik kehkehkeh …dah mula puanbee merapu secukup rasa ni…korang yang terasa nak join boleh klik sini […]