Review 3 Produk Penjagaan Rumah No 1 di Japan : Merries , Magiclean & Attack Produk Dan Contest.

Hai korang , lama puanbee tak review produk homecare ini kan ? Sekali lagi puanbee review produk nih harap korang baca sampai habis lah kalau nak menang hadiah make over rumah dan produk dari KAO bernilai RM30,000. Cara sangat mudah .. akan di sertakan di bawah.

kao 6

Semua produk di atas puanbee dah cuba . Jangan risau … ini review betul punya. Pertama sekali saya nak review baby diapers jenama Merries. Produk No 1 di Jepun uols.

Review Diapers Jenama Merries

Nampak , anak saya sendiri dah pakai diapers jenama Merries ini. Selesa ya ampun. Untuk anak yang dah boleh berlari , memanjat dan aktif elok sangat di pakaikan diapers jenis seluar ataupun biasa kita sebut pants. Kawan saya di fb juga memberi komen anak nya pun pakai diapers jenama ini kerana setanding harga dan kualitinya.

kao 11

Kualiti amat penting , jika tiada kualiti anak kita akan menanggung sakit pula nanti. Ye lah kan , bila pakai diapers nipis sangat cepat pula bocornya. Bila pakai diapers jenis tape selalu pula terbuka. Tetapi dengan diapers Merries tak perlu risau lagi. Ianya akan melekap cantik ikut bentuk badan anak. Tidak menekan perut. Tidak keras dan tidak akan sesekali melukakan kulit anak bahagian itu.Continue reading