MIVVA Beauty Box … Lagiiii !

MIVVA Beauty Box … Lagiiii !

Kotak Mivva ni tiba-tiba je sampai di depan rumah … terima kasih MIVVA … Diorang kasi untuk review , alahai mak budak tengah malas nak ber make up bagai … macam mana nak review ni ? hahhaa … ┬átapi jujur nih .. suka lip gloss , eye shadow dan mask dia … memang hari pertama […]

Review Samsung Galaxy tab 2 7.0 oleh seorang pengguna instagram tegar

Review Samsung Galaxy tab 2 7.0 oleh seorang pengguna instagram tegar

Pengumuman , pengumuman saya ada gadget baru.. ececeh menayang haha .. bukan lah apa saja nak berkongsi perasaan selepas membeli dan menggunakan samsung galaxy tab 2 7.0 . Perasaan … best kah ? ┬áselepas membeli dan menggunakan hampir sebulan saya dapati ada pelbagai sebab yang membuatkan saya tak suka gunakan tab samsung galaxy 2 ini. […]

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Food Review Saji.my | Iklankan Pernigaan Restoran , Hotel , Gerai Anda Disini.

Jika anda menjalankan perniagaan restoran , hotel , buffet , gerai , stimbot .. atau apa-apa jenis makanan yang korang jual korang boleh mula beriklan di Saji.my . Saji.my adalah sebuah website yang menyediakan review makanan dan lokasi terletaknya makanan dari Malaysia , makanan yang hebat-hebat , makanan yang sedap-sedap dari pelbagai kategori di satu […]