Kotak Mivva ni tiba-tiba je sampai di depan rumah … terima kasih MIVVA … Diorang kasi untuk review , alahai mak budak tengah malas nak ber make up bagai … macam mana nak review ni ? hahhaa …  tapi jujur nih .. suka lip gloss , eye shadow dan mask dia … memang hari pertama […]

By Puanbee

Ehemmmm lama tak buat segmen ni , sekarang bee buat segmen ni autopublish sementara bee berada di kampung , ada majlis kenduri kahwin sedara mara , so fokos ke aktiviti perkahwinan itu ok !.. Kali ni blog yang menjadi pilihan adalah lanabusybee , eh umur kita sama kan lana lagi 3 tahun ke 30 adoii […]

By Puanbee

Salam Bahagia 🙂 wee…puanbee kembali lagi dengan segmen review , semoga selepas di review blog korang bertambah baik , haha tapi kebanyak kan nya memang bertambah – tambah baik , lagi bertambah baik jika puanbee yang di tugaskan menabah baik kehkehkeh …dah mula puanbee merapu secukup rasa ni…korang yang terasa nak join boleh klik sini […]

By Puanbee

Salam bahagia pembaca semua , maaf lama tak mereview , masa tak cukup hee..bz la ..apa yang be bz kan sangat pun tak tahu ler..so sekarang bee siapkan review untuk korang semua 🙂 Kali nih sampai ler giliran adik si tembam heheh…macam nak nangis nak review blog dia ni , takut dia pulak terkecil hati […]

By Puanbee

:):):)Segmen review akan berlangsung selagi ada permintaan , dan blog korang akan di review mengikut ketentuan masa lapang puanbee, ok tak ???:):):) Salam Bahagia Semua 🙂 Setelah berfikir dan berfikir dan berbincang bee nak adakan satu segmen untuk blog puanbee.com , oleh kerana bee nih blogger sepenuh masa maka bee banyak masa terluang yang boleh […]

By Puanbee

hai hai selamat malam , selepas seharian aku tidur untuk melepaskan tensen dan dilema , ku jugak masih blurr dan berasa besalah , tapi ku teruskan aktiviti menreview seperti biasa ekeke…kali nih nak review blog firdauskassim.com haha nampaknya setelah bee menreview banyak blog kan orang yang akhir-akhir nih semakin bijak mengikuti review bee dan mereka […]

By Puanbee

Hai hai lama akk tak menreview kan , meh akk nak review blog adik mahzura yang rajin komen2 di blog akk nih pulak! OK! nampaknya zura dah tukar theme lah sejak dia tengok akk review nih hee..bagus zura so tak le banyak akk bebelkan kat kamu kan kan kan..meh kita usha blog zura lak yer.. […]

By Puanbee

Salam Bahagia Semua 🙂 Heheh lama bercuti review nih , alaaa mintak sorry lah yer puanbee sekarang ni mengalami kesakitan gigi yang tiada penhujungnya ceh! nak review nih bukan senang tau kena buat betui2 tak boleh emo2 hehe..nanti tertinggal pulak tips untuk semua kan ..rugi lah hihi….so nak bg tau segmen nih dah ditutup buat […]

Blogging Life