Articles Tagged with rancangan tv

DRAMA BERSIRI TERBARU TAUKE JAMU DI TV3

Petang petang saya suka juga layan drama Melayu kat TV walau kebanyakkan drama ulangan bukan drama baru. Almaklum la sambil menyiapkan kerja kerja online di rumah, tak nak terlampau sunyi basi saya memang akan on kan TV. Terperasan ada satu drama drama baru bakal di tayangkan kat slot Iris TV3…

Read More

puanbee18/01/2011

Pengalaman bersama ASTRO FIRST ..haha bestt sebab bee mang teringin nak tengok cerita-cerita yang keluar di pawagam tapi tak boleh tengok sebab …apa lagi anak-anak lah takkan nak bawak budak kecik masuk pawagam weii..nak tinggal tak sampai hati lah pulak! lagi pun memang tak pernah berenggang dengan anak-anak bee tu….sayang sangat! hikss..

Tapi yang tak best nyer…cerita tu sendiri..bee beli cerita ngankung tau! ingat kan seram tapi tak.Cerita ngankung nih mula jer dah buat bee ketawa berdeket-deket…tak seram langsungtapi bini zaidi kawan laki bee tuh bukan mai lagi tak mo tengok ..dia hadap dinding jer sepanjang 1 jam…haha kelakar!.bee suka cerita seram jer..lain tak minat ah!…nak tunggu cerita khurafat pulak nih..tak sabar..tapi tu lah cerita seram malaysia nih tak seram sangat laa~..
Damping malam tu pun mcm tak best jer..bee tak nk tengok! Aku Masih Dara tu mcm best tapi mcm dah boleh agak jalan cerita nya..tak nak jugak tengok kat astro first ..bee nak cerita khurafat jer nih..ermm eh cerita luar negara memeng tak de kat astro first eh ? siapa tau ?

astro%2Bfirst - Pengalaman Bersama Astro First

Kini Pawagam Dirumah Anda…Untung tau RM15 selama 48 jam tayangan dari tarikh pembelian..tengok lah ulang-ulang ..panggil jiran-jiran , sanak saudara , orang kampung datang tengok..haaa! tak per bayar sekali saja…dalam masa 48 janm yer.!
Please follow and like us:
follow subscribe - Pengalaman Bersama Astro First0