DRAMA BERSIRI TERBARU TAUKE JAMU DI TV3

Petang petang saya suka juga layan drama Melayu kat TV walau kebanyakkan drama ulangan bukan drama baru. Almaklum la sambil menyiapkan kerja kerja online di rumah, tak nak terlampau sunyi basi saya memang akan on kan TV. Terperasan ada satu drama drama baru bakal di tayangkan kat slot Iris TV3 bermula 7 ogos nanti. Drama bertajuk tauke jamu.. Tapi saya tak dapat sinopsis cerita dia macam mana Tapi yang boleh nampak dari iklan promo kat TV3 tu mengisahkan seorang tauke Jamu lelaki yang tidak di sukai oleh ibu kepada kekasihnya kerana dia seorang penjual jamu. Yang pegang watak Tauke Jamu…

Continue reading

Tonton Fesyenista Manja Baby Kiko (Ada anak blogger masuk tak ?)

artis dalam fesyenista baby kiko

Saya baru ternampak iklan Fesyenista Manja Baby Kiko , tak sabar nak tengok , artis menghias budak-budak kecil , entah cam mana lah gamaknya kan ? saya dah puas dah menghias anak-anak di rumah ni , layan budak-budak best .. meriah rumah kalau ada budak-budak ni di rumah. Akhirnya Fesyenista Manja Baby Kiko Season 2 akan mula di tayangkan setiap ahad , 6.30pm sebanyak 10 episode di Astro Ria (104) siaran ulangan pada Isnin 8:00pm. Pertandingan ni di kira melalui cara vote. Siapa artis yang korang rasa nak sangat tengok dalam menghias budak-budak ? Kalau saya mungkin Fara Fauzana ,…

Continue reading

Pengalaman Bersama Astro First

Share

Pengalaman bersama ASTRO FIRST ..haha bestt sebab bee mang teringin nak tengok cerita-cerita yang keluar di pawagam tapi tak boleh tengok sebab …apa lagi anak-anak lah takkan nak bawak budak kecik masuk pawagam weii..nak tinggal tak sampai hati lah pulak! lagi pun memang tak pernah berenggang dengan anak-anak bee tu….sayang sangat! hikss..

Tapi yang tak best nyer…cerita tu sendiri..bee beli cerita ngankung tau! ingat kan seram tapi tak.Cerita ngankung nih mula jer dah buat bee ketawa berdeket-deket…tak seram langsungtapi bini zaidi kawan laki bee tuh bukan mai lagi tak mo tengok ..dia hadap dinding jer sepanjang 1 jam…haha kelakar!.bee suka cerita seram jer..lain tak minat ah!…nak tunggu cerita khurafat pulak nih..tak sabar..tapi tu lah cerita seram malaysia nih tak seram sangat laa~..
Damping malam tu pun mcm tak best jer..bee tak nk tengok! Aku Masih Dara tu mcm best tapi mcm dah boleh agak jalan cerita nya..tak nak jugak tengok kat astro first ..bee nak cerita khurafat jer nih..ermm eh cerita luar negara memeng tak de kat astro first eh ? siapa tau ?

Kini Pawagam Dirumah Anda…Untung tau RM15 selama 48 jam tayangan dari tarikh pembelian..tengok lah ulang-ulang ..panggil jiran-jiran , sanak saudara , orang kampung datang tengok..haaa! tak per bayar sekali saja…dalam masa 48 janm yer.!