Detox Tea Review : Slimming & Detox Tea By Medina Desire

Siapa yang mengambil kesempatan sambil berpuasa sambil diet ? Saya diet bukan untuk kurus tapi untuk kurang kan beberapa kilogram sebelum raya. Nanti raya makan pun tak jaga oiii , lepas habis raya macam – macam penyakit datang. Kali ni nak rekomen kan korang beli dan cuba teh ini. Slimming & Detox Tea by Medina Desire. Saya tak jual yek. Saya pun main kirim je dekat kawan geng diet. Kami ada group support untuk mak mak turunkan berat badan dan kembali cergas. Mak mak hebat di zaman mencabar ni kena jaga kesihatan badan sendiri. Kalau korang nak beli boleh beli…

Continue reading

Pemenang giveaway method

OMG .. susahnya nak pilih pemenang … pertama sekali , terima kasih di atas sokongan anda sekalian , dengan memberi komen di bawah entri  Review pencuci tangan METHOD & Giveaway , seterusnya melayakkan anda memenangi produk Method bernilai RM80 dan juga memberi kejutan kepada sesiapa yang anda pilih untuk di beri kejutan nanti. Setelah nama anda di naikkan di dalam entri ini , sila beri respon segera , sebabnya saya akan uruskan dengan pihak penaja untuk mendapatkan alamat kalian bagi memberi kejutan kepada insan tersayang anda. Keputusan adalah muktamad ye 🙂 sangat susah nak pilih pemenang , haishh …  maka saya…

Continue reading

WW : Uncle gedek “Jangan senyum”

wordless wednesday

” WHAT IS WORDLESSS WEDNESDAY ? On Wednesdays all over the internet, bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog. Hence the wordless title. The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description.” CC : Uncle gedek  Please follow and like us:200

Continue reading

Jumpa Disana Hospital Prince Court

Yaa … takut ada yang terlupa nanti , petang ni kita jumpa di Hospital Prince Court yang sudi menaja Seminar Jom Kurus kerjasama antara Puanbee.com dan Kevinzahri.com. Hari yang di nantikan telah tiba , saya mungkin akan bertolak dan berada disana awal sikit.Jam bermula 2 petang kan ? jangan lupa ya .. Senarai Peserta disini  – semua yang tersenarai/atau ada yg email tp tk di masukkan disini datang tau .. jangan rasa was-was, boleh bawak partner juga. Agenda Seminar Jom Kurus Arrival Seminar Bermula Camne nak kurus Bina sasaran realistik Apa nak makan Perlu ke bersenam Suplement dan lain-lain Bersurai…

Continue reading